Sunday, September 26, 2010

Hidup 7

Salam lebaran.

Aku berdiari sekali lagi di entri baru.

Minggu selepas naik raya, minggu aku dipenuhi test dan dating. Keh3. Tak lah. Dating lepas test je. Aku da rujuk takwim aku. Nampaknya final exam aku tinggal lagi sebulan je lagi. Izinkan aku mengeluh. *sighh*


***************

Baru-baru ni aku dah belajar satu perkara. Benda ni semua orang tahu, tapi tak semua orang sanggup buat. Bila kita ada masalah dengan orang lain, tak perlu nak pening-pening lihat keliling apa masalah, cuma lihat diri sendiri, apa salah diri sendiri. Maybe kita yang punca segala-gala.


*************

Eh. ada lagi satu benda aku belajar baru-baru ni. Jangan main prank je wall facebook orang. Tak semua orang boleh terima gurau tu. Tak pasal-pasal boleh putus member. Macam macam hal. Keh3.

7 comments:

Danial said...

Komen aku untuk bahagian 2 entri ko: aku tak pernah salah. dan aku tak pernah jadi punca masalah. wahahaha.

siggplus said...

salah aku ke?

Mr. Schomey™ said...

danial: biasa la. lelaki egooo.. keh3

siggplus: tah. kau tgok la. salah kau ke?

deus X machina said...

sapa yang emo kat pesbuk tu

chill la, it's just a pesbuk....why so serious heh

Mr. Schomey™ said...

ahaha. member aku. mber aku sorang ni pergi prank tulis bukan2 kat wallpost dia. mengamok la wehh.. ada orang leh terima, ada orang tak boleh. so, nasib ar kalau kena maki..keh3

Tulip said...

bhgn 2: setuju!!!!!

bhgn 3:nama pun rgkaian sosial...kena la terima...huhuhu...(manusia ni peragai mmg ada yg ssah nak fhm.)

RinG said...

bro, all the best untuk exam ko. time dating jgn lupe bwk buku jgk. kalo xpaham, suh awek ko pahamkan ko. haha