Thursday, September 30, 2010

Tade hal la.

Baru je nak yeay tapi dah terduduk balik. Bila kira-kira, tak cukup. Haih.

Letih la nak fikir pasal duit. Nak je aku undur balik zaman tok kaduk, zaman bila duit bukan segalanya. Paling koman pon, aku nak kembali zaman kanak kanak. Zaman yang bila tade duit pon boleh kelepet duit dalam poket ayah. Hehe. Tade hal la.

Ya. Masalah aku, aku banyak sangat berfikir. Aku lebih fikirkan tentang susah orang, dari susah aku sendiri. Aku lebih fikir masalah orang dari masalah aku sendiri. Aku suka fikir macam-macam. Dan juga keburukan aku ialah terlebih fikir. Semua pon nak fikir-fikir-fikir. Non stop. Tapi bila exam tak pulak fikir-fikir-fikir camtu. Haish. So, masalah aku tape la, aku boleh fikir sorang-sorang. Tade hal la.

Kena potong semua. Tiada lagi shisha, tiada lagi wayang, tiada lagi kfc hot and spicy, tiada lagi Mee raja murni discovery. Yang ada, maggi dan bihun goreng la yok dan juga teh tarik untuk tengok bola tiap-tiap minggu. Tade hal la.

Erk. Memang tade hal la.

5 comments:

melon. said...

sape suro pkai kancil turbo brader.

deus X machina said...

peh pakai kancil turbo bak hanggg

RinG said...

weh, aku da update da blog aku. ko pon update la

AlexiaAqram said...

ape de hal?

ika said...

tade hal la . lek luhh .
:D