Thursday, June 3, 2010

Lega, Lembik lutut

Lokasi: Bandar Baru Bangi
Tarikh: 03/06/2010
Masa: 3.50 petang



Berhenti! Berhenti!

Lesen dan kad pengenalan encik?

*Dup dap dup dap*

Ni tuan.

Ni lesen kelas D je. Mana lesen kelas B punya?

Errr.. Jap.

Nah tuan.

Hmm. Ok. Boleh jalan.

Terima kasih tuan.

.
.
.
.
.

Damn! Lesen L kelas B, D. Tarikh: 26/01/2006 - 25/01/2008. Lepas siot.

Alhamdulillah. Aku tobat da nak lalu situ.

*Mengalir air mata*

.......ttrrrr trrrrr

21 comments:

Farid said...

mesti polis tu gay tgk badan yu yang seksi 2

Mr. Shcomey™ said...

waklu. tapi badan aku mmg seksi. auuuww

Anonymous said...

LOL diatas komen farid. ohmaiohmai. badan seksi? nope, ada benda lain yg lebih seksi kot..


























pipi la woi! pikir ape?



-bambam-

Mr. Shcomey™ said...

dah boleh agak. lalala

Tulip said...

hahahahaha.............
baru tahu yg mr. nie seksi..kihkih...

;-D tapi macam tak caye jew awk nie seksi...seksa kot....lalala

Mr. Shcomey™ said...

tulip: hye.lama taknampak. haha.. eh eh. seksi tu subjektif. hehe

HEROICzero said...

hahaha tau cuak.. cuak~

Mr. Shcomey™ said...

haha. bodo. aku menggeletar bodo. muka je nampak cool.

melon. said...

di saat genting pun kau sempat nak menipu lagi kan.

Mr. Shcomey™ said...

ishkkk..aku hanya pasrah dengan segalanya. gila. aku harap tak terserempak lg camtu.

nand nasyari said...

kau kenyit mata kt polis tu ke..? haha!

Mr. Shcomey™ said...

mata aku fokus kat dompet aku je. pk ape nak buat. gila!!! haaaaaa... haha

Alien Hijau said...

ni mesti polis tu terpikat kat gg. =P

Mr. Shcomey™ said...

kasar! haha

deus X machina said...

......

Mr. Shcomey™ said...

?? diva komen pendek2 je. hehehehe

deus X machina said...

.......

nand nasyari said...

aku kene tahan ngn polis..rupenye nk mintak RM20 nk mkn tghari..bodoh siot..menjatuhkan martabat polis je..xde keje lngsung..!

Mr. Shcomey™ said...

memang sengaja cari pasal. lain kali kau amek nom kat baju dorang tu. report je kat kementerian. bagi tahu langit tinggi rendah.

E said...

oohh! sy pena kena gak.. kena ngan polis baru lepas rekrut, polis baru lagi..

bagi sekali senyuman paling manis kencing manis sekali kat dia.. haha terus x jadik nak tahan agaknye. LOL "ok, jalan.."

padahal masa tu x bawak lesen pon. lesen dlm beg duit yg lagi 1. nasib!

eh, nand, byk je polis yg macamtu. kuat berjudi tu. tu sbb duit diorang salu abes.

Mr. Shcomey™ said...

E: ini kali kedua sy kena. eh. itu kalau membabitkan lesen B, kalau lesen D..emm, 3,4x gak terlepas. huu.. nasib baik.....

kat pj mmg selalu buat camtu, cari duit. buat minum n makan. neraka betul perangai. haritu polis ade mintak, tapi tak berjaya. tapi tu la..ada polis yg sngat baik. still kasi kita chance even kantoi gila buat salah.. huhu