Friday, May 14, 2010

Rabak mata ku


Rabak mata ku
Pena menari
Tinta berdarah

Rabak mata ku
Pena menari-nari
Tinta berdarah
Kata membara-bara

*Masanya ku bernafas
Ini terakhir kali
Puas sudah ku sesak
Dalam dunia sempit

Dulu tersungkur
Kini berdiri
Kau bermain api
Kini ku bakari
Dulu menunduk
Kini ku celik
Kau bermain api

Chorus:

Engkau mahu sempurna
Engkau jadi sempurna
Biar aku bahagia dengan cela ku
Engkau mahu malaikat
Turun dari kayangan
Biar aku bahagia dengan cela ku

Mengapa …..
Tidak engkau cermin saja
Diri mu yang sempurna, mempesona
Ku bahagia dengan cela

Mengapa…
Tidak kau bercinta saja
Dengan diri mu yang sempurna, mempesona
Ku bahagia dengan cela

(Repeat *)

(Repeat chorus)

Siapa yang mampu mencapai mahu mu
Bilamana kau juga seorang manusia?

Siapa yang mampu mencapai mahu mu
Bilamana kau juga seorang manusia?

*sumber http://malayapark.com/wp/lirik-lagu-boneca-cela-2/

Layan? hehe. Lagu ni kebelakangan ni banyak pulak aku dengar.

Haa! Ni la yang selalu perempuan-perempuan duk mengomel ni. Ada je nak suruh laki tukar itu ini, ubah itu ini ikut kepuasan dorang. Suruh berhenti merokok la(memang bagus pon), jangan main futsal sangat la, tak bagi keluar malam la, tak nak makan kat mapley la, tak bagi hisap shisha la, tak bagi bawak kete laju2 la, asyik suruh pakai seatbelt la, suruh pakai kemas2 bila dating la, suruh cukur jambang la, ape lagi? haha.

Korang ingat kami ni ape? Suka hati kami la nak buat apa. Tak suka? Cela je la. ceh ceh.




Ahh..karangan aku tu saja je. Sebenarnya aku nak suggest korang dengar lagu ni je. keh3.

8 comments:

Am si Sang Asura said...

lagu ni mcm swoh head banging lak. bass die best. wakaka

E said...

haha Mr. Shcomey! kamu silap. bukan semua pempuan melarang lelaki buat apa yg kamu cakap tadi tu..

saya x larang langsung! seronok n join sekali ada.. ofcos lah bukan merokok. itu merokok tu nasib la. masing2 la.. kalao sape nak bakar duit, nk mati cepat, isap la rokok, x de kena mengen dgn saya.

yg main futsal pulak, sy lagi la join tgok org main futsal. x larang langsung pon.

kalau bawak keta laju2.. hahaha! ni paling kelakar. saya akan tegur suruh bawak laju sikit. jgn bawak keta macam siput! muahaha!

lepak mapley, saya lagi la selalu lepak mapley tgok bola tu sume tu tak pon lepak mapley sesaje makan nasi kandar dgn kwn2. muahahaha!

sooo..??? huhu overrated ok =p

Mr. Shcomey™ said...

am: haa.suara pompuan tu cute.hehe

E: eh. sy kata perempuan2 macam ni. bukan semua. tp memang akan ada! haha

HEROICzero said...

haha cela cela celake..

uihhh ade kot perempuan mcm neh... uhuhukk~ bini aku. wakakaka~

Mr. Shcomey™ said...

wahaha. mentang2 bini kau tak baca blog aku. seronok eh kau. wakaka. example2 tu aku amek dari korang2 la weh. hahaha

niachrysalis said...

laki pon sama!

nak suruh pakai cantik2 la.
makan byk sikit la.
pastu makan banyak, cakap nnt gemok.
dapat awek pakai tudung, gi usha minah free hair.
dapat awek free hair, start la buat perangai "i xnak tanggung dosa bila kita kawen nnt"
kau nak apa ha? kau bagitau sikit!

=P

E said...

sy x paham.. sy pening.. mana 1 ni? errrkkk (bukan erk888)

HEROICzero said...

hehehe bini aku x bace kot.. cis ko.. patut la aku terasa bace post neh.. haha!

ala, maybe awek2 mahukan yg terbaik untuk balak2 mereka.. tapi, kalau tak baik pon, x boleh ke diorg terima seadanya? haihhh~ pelik aku anak2 gadis zaman skrg..