Thursday, May 13, 2010

Selamat Ulang Tahun Sayang.

Harini 13 mei. Tapi aku bukan nak bercerita pasal 13 Mei. Tapi aku nak cerita pasal harilahir Potpetport. Hehe.

Dah masuk 2 tahun aku membela Potpetport. Macam-macam hal dan benda yang jadi. Sebenarnya dulu PPP ni bukan aku sorang yang handle. Walaupun aku create, tp aku ajak En Ring untuk jadi penulis bersama. Lain-lain ialah Cik Nyetnyet dan En. Fakhrie. Tapi dua2 ni dah tak wujud kat alam blogger ni. Yang tinggal En. Ring je. Lepas sebulan(kot) aku terperasan yang En Ring dah ada personal blog dan tak menulis untuk PPP. Penulis lain pon sama. So, aku bertindak agresif dengan kick semua penulis dan handle PPP sorang2. Haha!

Walaupun dah 2 tahun berblogging, aku tidaklah terlalu aktif dan memang tak berminat kumpul follower. Aku memang tak berblogwalking dan kalau baca blog2 orang lain pon sebab minat dan cadangan rakan2. Apetah lagi follow tak tentu pasal. En.Farid je paksa aku jadi follower dia.haha

Dah macam-macam onar aku buat kat belog ni. Dari kisah loser sedih aku sampai la kisah gembira aku. Dari kisah aku berjalan-jalan sana sini sampai la kisah aku bosan terperap kat bilik. Dari kisah yg macam lawak sampai la kisah lawak tak jadi yang macam serius. Dari kisah Manchester United jadi juara sampai la kisah Manchester United jadi naib juara. Dari kisah memaki, mengumpat sampai la kisah memuji. Dan dari kisah buat nopen, sampai la kisah nopen aku tak siap-siap lagi.

Suka duka aku, aku tulis kat blog ni. Bila aku rasa aku nak membebel, tapi tiada kawan yang boleh dijadikan mangsa bebelan, aku lunaskan kat belog ni. Dan yang akan menggembirakan aku, rakan-rakan akan bagi pandangan dorang. Biar tak sampai 5,6 ratus komen tapi 5,6 komen ni yang aku tunggu-tunggu.

Aku harap aku kekal berbelog sampai ke tua dan PPP terus sukses2 selalu.

14 comments:

HEROICzero said...

PPP.. pundek pundek pundek. wakakaka~

Happy birthday, dude.

HEROICzero said...
This comment has been removed by the author.
jane said...

happy birthday sayang
wakakkakkakakka









........


sayang means ...
boley?
ahsks...


adekah blogku msuk dlm pilihanmu?
keh3x

nad said...

happy birthdayy PPP!

Alien Hijau said...

nak wish jugak!
happy birthday!!!!!

neyra shazeyra said...

perghh 2 tahun da. hahahaha apesal mcm tatau je sblom ni haha

E said...

happy birthday syg! muah muah!
hahaha

ok, as yr birthday present, cikgu kurangkan essay 2000 words tu kepada 1500 je.. haha senang je tu.

E said...

jane, belogg kite masuk dlm pilihan PPP piwwwwiittt ;) hehehe

jane said...

PPP?
apa tu???

wakakkaka

Mr. Shcomey™ said...

heroic: haha.cilaka buat onar pada nama cool blog aku. haha.

jane: tq sayang eh jane. heh. belog kau termasuk la.aku da link kan kat tepi tu. PPP tu potpetport la. url belog ni.haha

nad: tima kacih nanad! :P

alien: nak ucap terima kasih gak! terima kasih alienhijau. haha

neyra: haha.2 tahun la. yg kau baca pasal eksiden kt jalan pergi tc tu dah berapa lama da.. stay low je aku ni..

Mr. Shcomey™ said...

E: wahh. penuh lipstic kat blog sy. haha. tq.

nak adiah kek la..gambar kek tak main k. kek betol2. haha

E said...

hahaha nak kek ea? huhuhu emmm, boleh, nanti tunggu eh =p

RinG said...

gile babi ah ade name pendek, PPP. hahaha. terbaik bro. papepun, aku pun rase lega gak ko kick aku dulu sbb, yelaa, ko tgk la kan camne aku update blog aku, haha. all the bes bro, semoge blog ko terkenal

deus X machina said...

pok pek puk
erk888