Sunday, May 16, 2010

Benda Baru.

Haha. Selaku penghasut sedunia, aku nak hasut rakan-rakan semua join menda ni.



style kan? keh3

23 comments:

E said...

emm.. style la sgt. pening dah ni nak ingat password macam2 haha

Mr. Shcomey™ said...

haha.password sama suda..jgn pening2.

E said...

haha sekejap eh.. sy pon tgh excited ni. facebook tgh ada org pinjam jap. nak add kamu.

Mr. Shcomey™ said...

haha.tekan je kat INI tu. terus pergi page sy. tade fren pon lg. haha

E said...

add sy! sy x reti laaaa.. EleynaShikin

Mr. Shcomey™ said...

haha.letak ar gambarr. da add. 1st fren. haha

E said...

siapa yg buat ek? sy terus dah ada 4 skali fren.. utomatic.. yg sorang tu adik angkat sy. terkejut gak sy.. n yg buat ni kalau x silap saya Mohd Rizuani tu. developer mf2u. orang malaysia punya! coolll! mana awak tau pasal ni?

Mr. Shcomey™ said...

haha.tadi tengok2 kat facebook. buat je la. saje2. kata skang byk masa, tu yg buat tu. hehe

Am si Sang Asura said...

macam maybank2u pulak aku tgk. wakaka

HEROICzero said...

ape lg ko nehhhhhhhhhhhhh~

gadis sebelah pintu said...

gua pun ada pelihara satu akaun kt sini. ekekek.

Alien Hijau said...

ape ini? adik bradik maybank 2u?

Mr. Shcomey™ said...

am: halamak. maybank2u pon aku tak buat.haha

heroic: nak ar tuuhhh.. jom join.

gsp: heleh. aku add kau, kau ignore..:|

alien: weh. ni versi malaysia punya facebook. saje je gatal2 buat.

E said...

developer dia, yg buat benda ni nama dia Ruziani. sorang lelaki aku tak sure umor dia brape tapi dalam baya2 umur kita gak.. tapi location dia kat US. maybe dia study kat sana.

Facebook + Myspace + Friendster = myfriends2u.com

try la weh..

thanks mr. shcomey sbb invite n add sy. huhu

deus X machina said...

bz la...tanak wat
keh3

HEROICzero said...

macam malas la plak.. ape beza ngn facebook? same jek.

nand nasyari said...

aku dah buat..tp cm xbest je..haha

Mr. Shcomey™ said...

E: sy tahu da. hehe. ei. thanks for approve. haha

deus: haha. buat je la.kate kat opis tak bnyk keje..

heroic: ade rumor kata facebook start bayar nnt. aku pon pernah bace kat on9..

nand: haha. kau siap add aku pon. give a chance la. baru lg. da ramai baru seronok. tp kalau still bosan, kita delete. hahaha

E said...

ooohhh!! sudah lama gila tidak update..

Mr. Shcomey™ said...

bercuti. hehe

哲維 said...

Part Time Work. Full Time Income.

Age Is No Barrier.

"If you're sick you get paid,

if it's a holiday you get paid,

if it's raining you get paid!

We've got a really,

really nice full time income,

working just part time from home.

WELCOME TO JOIN GDI : http://www.skbank.ws/gdi/en/

farra said...

macam FB ek?

Mr. Shcomey™ said...

hah. lembab gile dari facebook. tu la masalah server msia. lembab.