Tuesday, May 25, 2010

Perhentian Kami

1

21hb. Kami sampai dalam pukul 6 pagi dan menunggu Pok Yo di jeti sehingga pukul 9 pagi.

 2 DSC_0163

 DSC_0202 DSC_0270 

speechless

 DSC_0315

terjun tanpa telur

IMG_0570 IMG_0578   IMG_0613IMG_0644IMG_0669 IMG_0674 DSC_0407IMG_0754IMG_0752  IMG_0902 IMG_0930    IMG_1082IMG_1036IMG_1042DSC_0548 DSC_0554IMG_1053IMG_1098 DSC_0516

Dari kiri belakang: Syazwan, Mr. Shcomey, Amirul, Naqi

Dari kiri depan: Aimi, Ili, Hanis

 

20-23 May 2010.

10 comments:

gadis sebelah pintu said...

tukar nama ah. amsy amsyyy..

HEROICzero said...

awek panties di mana kah???

Mr. Shcomey™ said...

bambam bambam

heroic: hahahaha..tade laa..tp bilik sebelah mber aku, ade omputih gangbang pukul 4 pagi. begegar bilik. cam cilake.

Farid Fernandez said...

pergghh... bapa kos ke sana?

E said...

u're back Mr. Shcomey ngeh3x

patotpon lama bercuti.. memang pergi bercuti ponn hehehe

eh HEROICzero ni asek dr semalam kan tanya awek panties tu.. haish! haha

nad said...

ok im sooo jealous!! =((

nand nasyari said...

eleh..xbest..sbb aku xde..hahahaha!

Mr. Shcomey™ said...

farid: pakej kat sana sekali ngn feri pegi balik, chalet, n trip2 dalam rm230.. tp aku time makan, minyak, tol, aku guna dalam rm150..makan sane mahal. nasi goreng rm10 bai..

E: haha..mmg betol2 bercuti laaa.ingat memain ke? haha

nad: tu la..rugi tak ikot. hehe. kalau tak, leh tengok ili terjun tiruk dari light house cam aku buat tu...

nand: alhamdulillah. nasib baik kau tade. hehehehehe ;p

HEROICzero said...

heheh sape yg menyedarkan pasal awek panties uh, pon.

waaahh main gangbang plak diorg.. keh3x.. =D

farra said...

best gila! ;))