Wednesday, April 14, 2010

Yeay!

Malam tadi merupakan hari terakhir aku bekerja. Genap 10 hari.

Bila nak balik, aku buat muka tersengih2 jumpa bos. Cakap sehabis manja sopan, kata aku dah nak balik kl esok. Dalam hati aku, aku harap dia paham yang aku nak minta gaji.

Dan, dia memang seorang yang memahami. :)

Dah dapat duit, aku angkat tangan kepada pekerja2 lain tanda nak blah dari situ. Tiada tangisan dan tiada imbauan kenangan selama aku bekerja. Gedik apa kan.

Yang pasti, aku balik dengan rasa merdeka dan penat nak mampoih bak hanggg.

Hasil dari sepanjang 10 hari, aku dapati:
  • awek kuantan banyak juga yang hot. mabeles
  • ramai sangat melayu kaki tonggang. nak terajang tapi simpan dalam hati je
  • amoi-amoi sangat cute. aaa aaa aaaaaa
  • orang kuantan sangat cool. tunggu nasi sejam pon relek je.
  • kalau nampak Dato Nan datang makan, cepat2 order makanan yang semahal dan sebanyak mungkin. Dia belanja satu restoran.
  • duit gaji aku cepat habis. aiyoo @.@

3 comments:

nand nasyari said...

Dato NAn..? wah...sejak bile aku dpt datok ni..? (perasan jap) hahahaah ;D

weh..banje2.. ;D

Ribena said...

Salam :)

Point yang last paling paling tak boleh terima ! Tunggu la dulu sebelum habiskan.. Esok siapa nak bayarkan ? :P

Hahaha gurau :)

Mr. Shcomey™ said...

nand: perasan! kau blanje aku dulu

ribena: salam. nak buat camne.esok awak bayarkan la.itupon kalau awk datang........