Tuesday, April 20, 2010

Pengakuan

Hari-hari yang dilalui sangat membosankan. Apedehal, ketiadaan aktiviti memang boleh bikin aku mati akal. Ahh. Disebabkan bosan melampau, aku nak buat sedikit pengakuan. Tak kontroversi pon. Keh3.

  • Nopen aku tergendala agak lama. Sebab bila aku menulis, ada sahaja yang buzz. Lepas tu, idea hilang. Bila time aku tak buat apa2, tak buzz plak. Cenggitu ah!
  • Aku selalu melawat blog2 yang aku senarai kat tepi ni, atau yang aku dah bookmark. Banyak yang aku baca, aku tak leave comment. Segan. Hehe.
  • Aku tak suka orang yang tak ikhlas baca. Drop comment sekadar nak harap promot. Tapi, luang2kan lah baca blog aku. keh3
  • Aku selalu kumpul idea2 aku, tapi bila buka blogspot, jadi malas pulak nak cerita.
  • Aku selalu tertidur walaupun dah 12 jam aku tidur sebelum tu.
  • Aku tak message dengan awek mana2. haha
  • Baru2 ni aku sedar aku ni seorang memilih. Haish.
  • Aku rasa aku dah kurus sikit. Keh3
  • Aku dah stop buat kerja gila. End of it.
  • Hari tu aku ada termarah kakak aku. Aku tak tahan sangat time tu. Aku plan nak mintak maaf pagi tu, tapi aku bangun lambat. So, aku dah balik KL. Aku nak minta maaf. Aku tahu dia baca.
  • Alang-alang aku dah buat pengakuan, aku rasa mesti ada soalan-soalan yang timbul. Jadi, korang boleh tanya kat formspring sebelah ni. Keh3. Hebat tak taktik promot aku?
Apedehal hari-hari menghadap laptop. Sakit mata tu kang!

37 comments:

nurul nadia said...

cess,,gua ikhlas r bace blog lu..haha..takde benda nak tanye la weyh..kalau artis bley gak tanye..hehehe..

Mr. Shcomey™ said...

haha..kau terasa wat pe. cett.bukan kau..huhu.

kau boleh tanya apa2 soklan. penanya ke seribu, dapat hadiah. keh3

E said...

caner la awak leh kata x ikhlas baca blOg awak ni?

ish3.. kOcik ati den ni ha..

haha kidding LOL

nand nasyari said...

apesal benti weh..? buat keje gile best pe..? aku slalu buat kot..! hehe ;D

HEROICzero said...

ape salah nye menyakitkan hati sendiri kadang2... ko wat keje gile tu, then ko score, kasi tibai cukup2, then ko blah jek.. keh3..

cm kimek kan siap ade 'ask me anything'. artis mcm deus neh..

Mr. Shcomey™ said...

E: sy maksudkan awk la! haha..tade la. tade kaitan pon.ni orang lain. takkan blog awk tak penah kena?

nand: kau ada iras2 jepun nand, tape la nak wat.haha. malas aku nak wat da.

heroic: kalau aku jahat, aku dah buat da. aku bukan type cmtu.

eh, ni tahap doktor je. artis belom lagi..kalau artis, cam deus buat..

E said...

ada.. ada.. dulu blOg sy yg lama dulu ada gak la kena cam ni. huhu
tapi sy pikir.. x pe..
tu hak individu.. huhu

jane said...

aku tak suke org yg dtg komen tp skdr say 'hi tq singgah blog saya'

hahahahaah
aku akan komen kalau aku baca..if tak komen tu mknanya aku tak baca lah

aku nk tny ..apakah mksud schomey TM?
keh3x

tu je

deus X machina said...

heheheheh

Mr. Shcomey™ said...

E: actually, memang tak kisah sangat. saje je nak perli dorang. hehe

Jane: nape lame tak update blog? huhu. itu la dorang2 ni, baca tak ikhlas. blog ramai orang datang pon, tapi takde yg follow, tak guna gak kan?

deus: segan ah ngn artis. dia gelakkan je.

jane said...

entahnye kan..
hahahha

bru update blog td..g baca!hahahha;)

ko tk jwb lg
pe mksud schomey tm tu?

E said...

actly.. sy pOn same cam jane..
wOnder maksud ShcOmey tu..

shOmel+cOmel+chOmey = ShcOmey???

E said...

Owh.. saje nak perli.. huhuhu

emm, agak pedas gak tu pada yg terasa.. haha

deus X machina said...

achomey= schomot

Mr. Shcomey™ said...

da update ke?? oraitt.. nnt aku baca.

untuk E dan jane. ni nak habaq mai apa maksud shcomey. keh3

TM tu trademark. n shcomey tu berasal dari player man u nama scholes dan schumacher..tapi tersalah eja jadi c selepas h. tade kena mengena ngn comey.ahah


kena la kasi pedas2 sket.keh3

Mr. Shcomey™ said...

deus: kuang ajaq. haha. aku taw deusXmachinese tu asal dari mana.

HEROICzero said...

schumacher tu player mane? MU baru beli ke? keh3

Mr. Shcomey™ said...

tu player real madrid. pakai nom 32..check la tenet.

E said...

hahahaha!

best gak sejarah asal usul nama Mr. ShcOmeyTM ni. ngeh2!

nama sy je sebijik huruf... =(

sebab time tu x dek idea nak letak name pe. huh!

Mr. Shcomey™ said...

ok la tu sebijik. senang nak tulis. kalau geli pon, boleh tulis eeeee. panjang sket kan..keh3.

E said...

hahahaha eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! shOmeynyeeeeee =p

Mr. Shcomey™ said...

haha..eeeeeeee. perli2 plak. keh3.

RinG said...

aku blog sendiri dah la jarang update, kire bace blog ko(dan blog2 orang lain gak) ni rajin sket la berbanding update blog sendiri. jgn risau wan, blog aku bace jgk, lewat sket jek

RinG said...

aku blog sendiri dah la jarang update, kire bace blog ko(dan blog2 orang lain gak) ni rajin sket la berbanding update blog sendiri. jgn risau wan, blog aku bace jgk, lewat sket jek

Mr. Shcomey™ said...

aku tahu ring. ni awat sume terasa ni? pedas sangat ka komplen aku? haha.

HEROICzero said...

asal aku sorg jek x terase? sungguh ikhlas dan tulus aku neh..

Mr. Shcomey™ said...

haha..kau bagi la pape pon, takkan terasa. tebal sangat.haha

nand nasyari said...

bangang...ape kene mengena ngn jepun gile..? jgn benti weh...jgn benti!! haha!

Ribena Kurang Manis said...

Assalamualaikum ! Dah lama tak buka blog tiba-tiba dah ada Formspring segala ! Hahaha ! Selalu tengok budak sekolah perempuan yang buat. Kihkih.

Mr. Shcomey™ said...

wsalam. haha! ciss. ini fenomena terbaru. dah ramai dah buat. elehh.awak nak tiru gak kan?

hans said...

hahahaha
pengakuan berani mati betul la

Mr. Shcomey™ said...

hahaha. bagus jugak buat pengakuan. ringan satu beban

Afzainizam said...

Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua.

Bukan kacang sebarang kacang.
Kacang melilit si kayu jati.
Bukan datang sebarang datang.
Datang membawa hajat di hati.

Anak raja main congkak,
Main congkak punya pelan ,
Boleh saya tumpang bertanya,
salam dihulur tanda persahabatan,

Salam ziarah salam kunjungan pada kamu…. Salam dari kejauhan
Salam dari kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Mr. Shcomey™ said...

haha.ni contoh yang dicari2.keh3

HEROICzero said...

hehehe jgn la direct sgt, kawan.. =p marketing kot.

aliyah yayaya~ said...

anda ditag.sila singgah blog saya.tenkiu~

Tulip said...

hahaha...kalu tak baca mcm mana nak comment ek??musykil2..