Saturday, April 24, 2010

Hapdet

Hai.

Salam subuh.

Baru-baru ni aku kena tag. Bukanlah baru sangat, semalam je. Tapi Cik Senah, aku tade kamera, jadi tiada gambar, tiada tag lah kan? Maaf. Tapi jangan risau, esok lusa tulat aku buat. Horait? Keh3.

Aku memang lapang sepanjang minggu ini. Macam haram. Kelas aku 4 jam seminggu, apedehal, mesti lah banyak gila masa free. Jadi, aku bercadang-cadang nak kerja separuh masa mulai minggu depan. Aku harap dengan rupa dan gaya yang ala kadar ini dapat memikat hati bos-bos untuk bagi aku kerja. Gaji 3,4 ribu da ok la tu?

Duit aku bagaikan peluh mengalir di sauna. Tak tahu camne nak kawal keboroisan aku ni. Tapi aku dah mula belajar berjimat cermat iaitu makan sekali sehari. Bagus untuk poket dan perut aku. Horait?

Seperti korang sedia maklum tapi buat-buat tak maklum, aku dah ada formspring. Ramai dah terpengaruh dengan kegiatan terbaru aku ni. Apedehal, best kot buat benda-benda alah macam ni. Tapi gejala anon memang menguji tahap keimanan ini. Selamba je kutuk-kutuk aku. Tapi nasib baik aku ni bukan fan group sikit-sikit nak tacing, jadi kutukan itu aku anggap satu gurauan cilaka. Aku jawab je. Tade hal la.

Mengikut ramalan bintang, aku dapati Manchester United mempunyai tahap kesinaran yang tinggi untuk memenangi BPL musim ni. Kepada Chelsex fan, simpan sahaja harapan korang tu. Kepada Arsenal fan, tiada ucapan. Sebab memang loser.

Glory Glory Manchester United!~

5 comments:

HEROICzero said...

mlm ni beb!! mlm ni beb!! MU-Spurs =)


*aku doa2 liverpool berhenti jadi loser, menang semua 3 last game diorg.. aminnn~

Mr. Shcomey™ said...

menang ngn chelsea da la..horait da tu..

aliyah yayaya~ said...

woi2!!!arsenal loseer???????MU la loserrr.hahhaha.emo je lebih.
padahal xtaw pape.tp aku mmg xsuke MU.lalala~ =P.
ko jgn lupe bwat.ni kire hwork aku bg kt ko ok.nnt aku cek.hahaha

Anonymous said...

fark! chelsea rules bro, chelsea is the king!!!!!

-ring-

Mr. Shcomey™ said...

aliyah: wowo. arsenal big time loser kot. haha. man u bakal menang league season ni. ape yg loser nye? keh3.

ring: weh.mana tahu ayat aku ni? aku nak buat ayat Manchester United King of England