Saturday, March 13, 2010

Sepatah Dua

Hai.

Mungkin disebabkan penyakit En.Get Laid berjangkit pada aku, aku dah jarang update. Topik paling hangat di facebook dan blog ialah kerja melambak2 dan exam dah dekat. Aku tak suka topik tu dan aku tak mahu la cerita yang kerja aku berlambak2 nak submit due next week, dan Isnin ni aku dah ada Exam. eh eh.

Mungkin di sini aku ingin meringkaskan post aku kepada sepatah dua kata. Belajar last minute bagaikan hirup sup panas. Dah taw panas, tapi tetap nak hirup. aduss.

Mungkin sampai di sini saje post aku. eh eh.

12 comments:

Ribena said...

Salam :D
Aduh, sangat terasa part belajar last minute tu. Apa-apa pun, tahniah pasal contoh sup panas tu, memang tepat ! XD

The best of luck yeah :)

HEROICzero said...

aku pon sama, dh malas nak hapdet.. wakakaka~!!

Mr. Shcomey™ said...

ribena: lain kali, sup jangan bubuh ais taw.tak sedap da nnt.heh

deusX: sammy vellu nnt datang kasi sula sama enche.

heroic: aihh.orang hepi, tataw nak cite la kan. ada sorang mber aku cakap, more happier, less thing to said.

Anonymous said...

gudluck bro ngan exam. blog jgn selalu apdet, kalo x study, g get laid

-ring-

Mr. Shcomey™ said...

keh3..lu tak abis2 dengan nasihat lu tu..

HEROICzero said...

adesss... nanti2 aku update, dengan segera.

Anonymous said...

adil, wa tgk lu da jarang btol on9, wa faham ngan idop lu, lu bahgia kan?

-ring-

Tulip said...

haik..penyakit x update blog dah melular ke ekk???

Mr. Shcomey™ said...

tuliP: skang musim exam. busy giler2.

HEROICzero said...

mai2 dtg melawat. dh update.. wakaka~

Bukan duh. seriously, aku xtaw nak ceta ape dh.. =P

Mr. Shcomey™ said...

dah melawat dah.tapi kau taktaw nak cite ape,aku pon taktaw nak komen pe..hehe..cite la pasal jiwang2 kau tuh...ngeh3..

HEROICzero said...

wak lu jiwang. gua rock kot.