Sunday, March 7, 2010

Sedikit-sedikit

Hai.

Sudah 6.30 pagi. Mata masih belum mahu menunjukkan tanda2 mahu tidur. Hari ini penat juga berjalan-jalan. Lagi penat bila tengok Manchester United sayang sangat nak jaring gol. Lagi bertambah-tambah penat bila tengok Mancester United asyik kena serang je. Lain kali jangan buat dah lepas ni orait? Penat aku datang jauh2 ke Hakim sek7, korang main macam najis ye.

Hari ini karoke lagi. Kerap pula karoeke baru2 ni. Agak-agak. Kalau aku rakam suara aku, jual kat internet, ok tak? Kalau si Gay-so-not-update dan si Mamat-ada-awek-baru nak join jadi suara backup, aku ok je.

Ahh. Nanti la aku taip cerita lain. Ngantuk la pulak. Tata.

16 comments:

Ribena said...

Jangan karaoke. Kang jadi macam cuaca kat Melbourne, ahahaha ! Gurau :)

Mr. Shcomey™ said...

elehh..nak berduet la tuhh...
ehh..Michael jackson nyanyi pernah ribut taw..

HEROICzero said...

aku kalo gay-so-not-update tuh aku x kesah.. ni pehal aku plak jadi mangsa oh~ T.T

Mr. Shcomey™ said...

haha..kasi adil la sket..hehe..

RinG said...

dude, i think you should buy this pill. it helps you to get a longer ***** by 5 inches, and it only takes only 5 weeks to show the improvement. so that YOU CAN HAVE A LIFE AND GET LAID.

hahaha. ko la gay, aku skang tgh mengorat awek ni. weekend nnti turun shalam gua story

Mr. Shcomey™ said...

guna ubat? euww..

aku rasa blog aku dah jadi pentas di atas umur. sila berfikiran dengan lebih sempit lepas ni ye rakan2 ku yang tercinta muah2.

nand nasyari said...

sore ko xsedap kot..apesal nk karok..? haaa..? ahahaah ;D

Mr. Shcomey™ said...

cisss.kau tak lagi nand. kau penah dengar suara awie tp nyanyi lagu search? haaa..tkezut kau nnt.haha

HEROICzero said...

yg aku pelik, asal blog ko update slalu sgt? nak menganjeng RinG pon jgn la sampai cmni skali kawan. haha!

deus X machina said...

ko rupanya artis wannabe schomey
siap karok bagai
keh keh keh

Mr. Shcomey™ said...

heroic: aha. ade la sbb aku slalu updet. tapi tade kaitan dgn ring la. ring kan slalu updet.eh eh.

deusX: tinggal nak masuk Af9 je ni. haha

RinG said...

alaa adil cakap lebat, awek ko tu dah la duk shalam, ni jalan area shalam n sewaktu dengannya pun x hafal lagi.

Mr. Shcomey™ said...

Ring: haha.tiba2 tuka topik.

HEROICzero said...

ape kene mengene aku x brape hafal jalan shah alam ngn ko x hapdet blog, RinG? wakakaka~

nand nasyari said...

haah..kompem tergezut aku sampai pengsan sbb xsdp sgt..lalala~ ;D

Mr. Shcomey™ said...

elelehhh..ke pengsan sbb sedap sgt?? auwww.