Monday, March 29, 2010

Merdeka.

Cakap banyak pun tak guna.

Aku dah habis exam. Masa untuk berjahanamsukaria....


12 comments:

deus X machina said...

pedulik apa aku

E said...

yela.. x pedulik gak! muahahaha

Anonymous said...

dah abes exam?
masa untuk menghabiskan duit subsidi kerajaan la..
pergi la litar f1, klia ke
lain kali nk bg komen guna otak
jgn jadi bodoh
kah kah kah

Danial said...

safwan gedik

Ribena said...

dah habis exam tu, pergilah buat solat sunat hajat, minta result elok, hehehe. Jangan esok nak keluar result, baru malam tu nak buat. kih kih kih ~~ :P

Mr. Shcomey™ said...

deus: kau peduli kat nand je..kui3.

E: elehh..nak jugak joinn

Anon: terima kasih

danial: haha..ingat comel ke kata camtu? aku nak istirehat 3 bulan weh..hehe

ribena: erkk.yela2..sy solat hajat. kalau ingat..

nand nasyari said...

babun..aku xkumen pon name aku masok gak kan..
bangang nye shcomey..!!!

cepat2 doh g jahanam kan diri kau..
sbb pasni kompem ko fail... pastu kene tendang kuar dr uniten.hak3 ;D

selamat menjahanamkan diri.. ;D

Anonymous said...

di mana ada nand, di situ deus berada..keh3..

ape la kau ni.doa mende tak elok..tak baik taw...


-shcomey

Anonymous said...

nnt jgn lupa kuar lg!

Mr. Shcomey™ said...

cilakak. tulis name kot nye pon anon. kuar tak lupa. ada duit tade duit je yang menjadi persoalan.

nand nasyari said...

hahahaha....lek r...kalo fail leh repeat pe..:P

kau nye statement agak2 la sket..kang aku paanngg!!! kang baru tau.. ;D

Mr. Shcomey™ said...

elehh..gaya macam suka statement tu.buat2 nak lempang konon..keh3