Tuesday, March 30, 2010

Musim

Mekar dan berbunga. Sekarang memang tengah musim sonata musim bunga. Rakan-rakanku tengah tersenyum girang sepanjang musim ini. Biar ada seribu permasalahan pun melanda, mereka senyum sahaja. Setakat masalah tu, dianggap asam garam bercinta sahaja.

Bak kata penyair barat, " Love is pain yaw. For love, sea of fire pun I can swim". Baik bagi yang sudah 6 tahun bercinta, atau 6 minggu bercinta, sama besar marak bara cinta mereka. Apa yang tidak membara? Tentulah puntung rokok kerana awek masing-masing tak bagi hisap rokok.

Kepada pencinta-pencinta wanita berkenaan, silalah update blog. Jangan biarkan diriku hampa apabila buka blog korang pagi-pagi sesudah subuh, tiada update yang terkini.

Apa yang aku merepek? Aku menaip dengan kepala yang pening sebab tidur pukul 8 pagi dan bangun 11.30 pagi. Kena sambung tidur balik ni. Biasalah orang tengah bercuti, kenalah tidur lama2..hehe. Zasss~

aku bersama pencinta-pencinta wanita. paling kanan gambar, sorang yg tak laku2 lagi.

sesuai tak? keh3
Dari kiri : Tah mamat mana, Yuna sayang, Mr.Shcomey

17 comments:

Anonymous said...

takkaaan la hensem camtu tak laku2 lagi

Mr. Shcomey™ said...

jodoh tak kira hensem bai..kan? kan?

nand nasyari said...

seswai weh..cptla kawen..hehehe ;D

Mr. Shcomey™ said...

kalau dia kenal aku, boleh la nak kawen pon..citt

nurul nadia said...

ala..lu buat la satu topic hot sket..bleh ulas ramai or kutuk-kutuk lu..heh..heh..
xpe, update jugak..aku yg x update2 sbb final projek kena bentang esok, pastu teros final exam..bai.

Mr. Shcomey™ said...

haha..nak kutuk aku, tak payah topik pon tape. pengomen2 blog aku memang pengutuk tegar..

ape barang exam..aku dah cuti..ngeh3..

deus X machina said...

ko lebih sesuai dgn nand
seriyes

Mr. Shcomey™ said...

heleh2 deus..kau bagai pinang dibelah dua kot dgn nand.haha

HEROICzero said...

damn. aku terasa~

*seyesly, sooner or later jek safwan.. T.T

deus X machina said...

aku tak tipu ni...
aku amat berharap ko dan nand dapat melangsungkan perkahwinan secepat mungkin

Mr. Shcomey™ said...

heroic:apa yang kau terasa duh? haha

deus: hahaha..kecik ati nand baca statement kau, dia harap dari kau, kau cakap lain plak..keh3..

nand nasyari said...

shcomey: ANDA BANGANG!

deus: ANDA BENGONG!


KESIMPULAN: 2 2 pon bangang..aku xnk kt korg pon la gile..!! ;D

Mr. Shcomey™ said...

sapa nak kat kau? hahaha.










jwpannya: deus.keh3

HEROICzero said...

weh weh neh gosip ape uh? aku xtaw ceta un?

jane said...

ceh

hahhah

sesuai2

jane said...

ko dok negara mana setting waktu lambt sbulann ni?hahhahha

Mr. Shcomey™ said...

jane: sesuai kan? tapi kan jane, aku rasa kau la yang lambat, orang lain elok je time dia.haha