Wednesday, March 3, 2010

Bila aku rasa tak puas hati!

I tak puas hati u..



Apa guna blog potpet kalau tak update hari-hari kan? Baik letak nama blog tu sekali sekala update je. Kan?

Sepanjang beberapa hari ini I rasa satu dua perkara je banyak betul perkara yang menimbulkan rasa tak puas hati. Ayuh kita lihat satu persatu :

- Manchester United menang carling cup lagi. Adoih. Takkan menang lagi season ni?? Kasi lah kat kelab lain pulak.

- Kancil 850 I main merajuk2 dengan I, you taw. Stereng lari. Tayar bunyi macam lalu kat garisan belang2. Mentol lampu depan terbakar sebelah. Nak masuk gear makin ketat. Adoyai. Ni la akibat bawak kancil macam bawak lambo. Haihh..

- MARA suruh I berpuasa dengan tak masukkan duit bulanan lagi. Dah 4hb dah ni. Baguskan?

- I bawa kereta sejauh 20km untuk main futsal selama 5minit. Tapi I ok je, sebab masing2 'rindu komunikasi'.

- I karoke orang kata suara I macam Awie.

- Hati I dicuri . . hish~

25 comments:

RinG said...

wak lu!skang gak aku hapdet!

Mr. Shcomey™ said...

yeyeahh! haha

kamalya kamal said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

do visit our blog at www.basicoutletonline.blogspot.com for branded but cheap cloths!

Anonymous said...

do visit our blog at www.basicoutletonline.blogspot.com for branded but cheap cloths!

Anonymous said...

do visit our blog at www.basicoutletonline.blogspot.com for branded but cheap cloths!

Anonymous said...

do visit our blog at www.basicoutletonline.blogspot.com for branded but cheap cloths!

nad said...

tu la asek menang je.. penat la julang trophy... kekeke... (wehhh bongkak gile ayat aku) hehe

HEROICzero said...

hahahaha!!!! sumpah lawak.. sekali sekala update.. wakakaka kena kena kena~!!!

bro, abes tuh kancil lu mcm mane skrg? bunyi motor boat lagi ke dh ok dh?

RinG said...

hapdeted!

nape kete ko? gau uncleape probs nye kot2 uncle leh tolong

HEROICzero said...

wah ame dh hapdet..

mcm biasa ame kencang dlm blog. bila lepak smalam, jinak jek.. haha!

silence musica said...

haahahhahahah! guna i you. awwww~

Mr. Shcomey™ said...

nad: biar bongkak ade isi.jgn jadi cam fan lain. bongkak dan cakap besar,tp tak menang pape pon..haha

Heroic: skang bunyi cam feri g langkawi plak. bila bawak tak sedap ar..mcm ade mende lekat2.

amir: pergh..lepak tak ajak siot..

silence: macam la u tak biasa.haha.

silence musica said...

eeeeeeeeeeeeee pelik gila. mmg awk memelikkan. ber i u i u kat blog plak. selalu aku kau je.

Mr. Shcomey™ said...

biasalah. pelik pelik baru lah unik.hehe.. eh.baca post baru.sila2

nand nasyari said...

wah...sedang ingin bercinta..lalalaal~ :P

Mu mmg mantop..bt pe nk bg kt club laen..hampess~!!! ;D

Mr. Shcomey™ said...

haha..kau sorang je perasan.cis..yg lain wat tataw je maksud aku yg berbunga2 tu..haha

HEROICzero said...

haha lawak sial lepak ngn ame.

Mr. Shcomey™ said...

camtu ar tak ajak aku.

HEROICzero said...

wak lu. aku lepak ngn sorg awek neh. then aku p amik member aku. die dok sorg2 kt kedai. aku kesian kt dia. then aku soh ame dtg, teman.. lawak seh.. nanti lah aku story~ x rancang pon.

Mr. Shcomey™ said...

ahhh..aku tacing. cmtu arrrr

aku said...

yg last2 tu cewwwiiit
sape weh??ahaha
ok aku br tau kau bwk kancil.b4 ni nk ty tp segan ;p

aku said...

yg last2 tu cewwwiiit
sape weh??ahaha
ok aku br tau kau bwk kancil.b4 ni nk ty tp segan ;p

Mr. Shcomey™ said...

kot ye segan pon,tak perlu la smpai 2x..hehehehe.

ahhh..tade sape...aku da post dalam post berikutnye..ehe

HEROICzero said...

haha segan btol tuh~