Tuesday, January 12, 2010

11 Januari

Salam.

Baru je lepas tengok cerita Paranormal Activity. Haha. Cerita tu buat aku terkejut juga. Cis. Yang paling best, tiket aku tak bayar. Tukang bayar tak mintak duit tiket. Haha. Seronok tengok wayang free.

Hari ini jugak aku dah selesai menjalani Test Geology. Punya lah tak prepare pape pon. Yela, kat kelas satu hape pon tak paham, nak baca, lagi la pening. Belajar pasal batu, bosan weh. Huhu. Tapi aku rasa selamber je bila jawab test tadi. Semua orang dalam kelas saling tiru meniru. Lecturer tade, so pembantu dia je yang jaga. Memang syurga la kan.

Malam ni juga aku dah daftar untuk fantasy liga Malaysia. Gempak seh liga Malaysia sekarang. Kalau sesiapa teringin nak join, atau tak teringin nak join, join2 la diri anda k. http://fantasy.malaysiansuperleague.my dan kod liga yang aku join ialah LT10800584462010. Kena perhati betul2 kat mana nak daftar. Ada member aku tu tak jumpa kat mana nak klik. Kat belah kiri atas la bro. Apa daa..

Sedar tak sedar, dah masuk hari kesebelas dalam tahun baru ni. Apa perkembangan rancangan2 baru aku sempena bulan baru ni? Yang penting, azam baru tak jalan satu pon lagi. Duit dah tinggal Rm120 untuk 19 hari lagi. Aiyaa. Sengkek siot camni. Hujung minggu ni, En Mirul pelan nak pergi Bukit Tinggi. Kat mana pon aku tak tahu. Tengah konpius nak pergi ke tak. Minggu depan da la ada banyak test. Tapi aku pon dah lama tak travel. Hmm.

Aku sekarang tengah layan lagu MUH ft Black : Drama King. Lagu Azlan : Kelibat si penyair. Lagu Ahli Fiqir : Derita merindu. Kepada kawan2, sila dengar. Best woo. ;)

Mungkin sempena 11 januari ni, korang boleh la dengar lagu 11 Januari nyanyian Gigi. Huhu


Mood : tengah malas berfikir tapi still nak post something. aiyaa

11 comments:

HEROICzero said...

sape kawan ko tu? aku terase kot

silence musica said...

oh lagu ni ke? ok lagi. at least xde lah mcm lagu hujan 'aku scnadal' . ntah apa2. apa2 ada black sume ok. hahahaha

Mr. Shcomey™ said...

heroic: hehehehe
silence: ade ke lagu aku scnadal? tak penah dgr pon.haha

HEROICzero said...

silent yg x brape silent tu keje nye berskendel jek

silence musica said...

tu ahhh. ada kot. scandal lar.......... kalau hebat, dah lama dah scandal. tp xleyh! haram. hauhuahauhauhau

Mr. Shcomey™ said...

owhh.ade niat nak skendel..report2..haha

silence musica said...

jgn di report. mcm ni ke kawan? hekhekhek

HEROICzero said...

shhh.. be silent please~

silence musica said...

haha. siot adil!

RinG said...

hah, ko main la fantasy tu, 2minggu baru dia hapdet. haha

HEROICzero said...

tu la pasal.. aku pon malas nak maen. tp member dh ajak kan.. haha!!