Sunday, January 24, 2010

Kembali.

Maaf jika font asyik bertukar. Saja nak cuba2 benda baru.

Hari ini dah bermulanya cuti mid semester aku. Lega. Sebab dah lalui minggu yang getir. Lepas exam,exam. Lepas exam, exam jugak. Tak habis2 dengan perkataan exam tu. Sampaikan aku mimpi pon mimpi tengah jawab exam. Melampau!

Sebut pasal mimpi, dalam minggu aritu, dua kali aku mimpi ex aku. Jalan cerita sudah terlupa. Yang aku ingat pasal mimpi tu, aku kutuk dia depan2. Bajet bagus je nak kutuk orang. Haha. Tapi bila bangun, aku mesti fikir kejap. Apa kena dengan aku ni? Kejap je la fikir. Lepas tu, aku buat cam biasa dan anggap aku penat. Teori aku, aku tidur dalam kepenatan, tensi, so, aku tersesat chanel mimpi orang lain.

Petang tadi aku pergi Gambang Waterpark untuk kali kedua. Seronok. Pertama2, seronok sebab tiket free. Kedua, seronok sebab dapat main air. Kali ni pergi dengan kawan2 uia kuantan –jiha, sya, dan nadhu. Cukup2 je tiket free tu ada 4. Kali ni Gambang waterpark meriah. Ramai gile awek woo. Awek2 yang mandi situ pakai nak seksi2 je. Tak sedar perut buncit sikit dan bulu ketiak tak cukur. Caiss. Dan tadi juga ramai laki mat rempit. Tapi nampak agak kemaskulinan serta berwawasan sikit. Mungkin pengaruh Adnan Sempit kot.

Cuti ni aku nak manfaatkan dengan tidur, makan, exercise(kalau sempat), dan juga blogging. Banyak benda nak cerita, tapi tade masa. Sekarang pon aku dah kena stop sebab aku nak tidur. Pagi karang aku kena drive pergi kemaman.

*Ada sesape nak kirim keropok lekor?

4 comments:

HEROICzero said...

cis x gtaw dh balik. aku kt kuantoan kot smalam~ dem

Mr. Shcomey™ said...

perghh..kau lagi ar. g kuantan haram nak btaw aku.

HEROICzero said...

haha mane aku tau sial. asal aku kt kuantan, ko kt kL. aku kt kL, ko kt kuantan. x penah kite bersama2 di satu tempat

Mr. Shcomey™ said...

butoh. baru 2,3x. slalu aku lepak ngn ko tu ape.