Monday, November 9, 2009

Petang Isnin

Hujan lagi. Kacau plan la. Aku dah pasang niat nak main bola petang ni dari subuh tadi lagi. haihh~*

Dah 3 hari aku Kuantan ni. Tak ada aktiviti menarik pon. Nasib aku baik sebab ada orang nak teman aku keluar malam kelmarin. Dapat gak aku pergi jalan2.. kan?

Hari ni 9hb November. Cuti uniten kasi sampai 29hb je..tinggal lagi 20 hari je lagi..kena plan baik2 ni. Salah satu main event cuti kali ni adalah Trip To Gambang Waterpark. Akhirnya tercapai gak hajat nak main air kat situ. Kami dah plan dari cuti sebelum2 ni lagi. Tapi nasib tak menyebelahi kami, asyik tertangguh je.

Oh ya. Semester akan datang ni, aku tak duduk rumah sewa dah. Pindah masuk asrama uniten balik. Ini bermakna, nikmat internet aku dah takkan seindah dulu......

Semester baru, bermakna bermula la kehidupan baru. Azam baru. Matlamat baru. Subjek baru. Classmate baru. dan paling penting, roomate baru.

Oleh itu, cuti kali ni aku nak guna untuk prepare diri aku untuk menghadapi perkara2 yang akan berlaku dalam semester depan ini..

Saja nak taruk gambar tanpa motif...:p
gambar lama yang disimpan ckin dalam facebook..mane dapat daaaa..
man utd da main cantik.tp kalah nasib plak..shit *pic from google

5 comments:

RinG said...

mintak ampon aku g kawasan ko aritu x gtau ko. aku singgah sejam je. haha

Mr. Shcomey™ said...

cmgitu arrrr..majok ngn kau!

nad said...

ye aku stuju sgt. kite kalah nasib je aritu. che lbh bernasib baek ea? huhu =(( btw mlm ni game. gudluck weh! kte kne menang!

Mr. Shcomey™ said...

alaa nad..menang tu cam perkara rutin je bagi man u..haha

aku said...

maknanya aku je yg blum pergi gmbang tuh?
ceis