Friday, October 23, 2009

Rehat

Aiyah...malam ni penat gila kot.. penat apa? penat cari jalan macam mana nak tidur. Dah pukul 6 pon, aku still tak boleh tidur. SAKIT!!!

Hari ni jumaat. dan Jumaat kali ni bermakna aku ada exam. Wahhh..dah final kan.. Aku rasa, bukan rasa,tapi sangat pasti, semester kali ni paling malas sekali. Lab tak hantar pada waktu yang diminta, kuiz tak study, dan ada yang x pergi.duh! dan paling ketara,dapat warning letter dari lecturer tercinta..Tapi kebanyakan benda ni, semua aku start buat perangai lepas aku kena "penyakit" tak boleh tidur malam ni.. ;(

Hah.semakin hari, semakin tiada idea nak post. sebab utama? kehidupan amat membosankan sekarang.. dan mulai hari ni,aku nak offline dulu..biar dunia cyber ni rindu kat aku..pffttt..tade sape nak rindu pon kan.ciss..

ok.sesapa yang nak exam..good luck..n study hard/smart.. xkan nak harap luck je..hehehe..

Assalammualaikum...

3 comments:

silence musica said...

hahahaha!. dunia siber je lar rindu. org xde kot? haha

aku said...

dh start exam??
gudluck na =D

Mr. Shcomey™ said...

aha..da start seminggu baru nak gudluck..caitt..haha