Friday, September 25, 2009

mari lihat

aktiviti raya pertama? selain pergi sembahyang raya dan makan masakan mak aku masak..aktiviti lazim ialah tangkap gambar! haha..jom2 tgok..

sesi pergambaran bermula..selekeh adik aku

kiri epul, kanan mat

gamba raya terbaik..



pose istimewa untuk anda..haha

gaya bebas yang nampak sgt dibuat buat

kuantan next top model..haha


selamat hari raya..moga duit raya anda lebih daripada rm20..hehehe

17 comments:

HEROICzero said...

peh raya aku x tngkap gambar pon.. Raya paling huru hara seumur hidup aku.. ngeh3x..

banyak duit raya? yea btol, aku dpt rm20.. =D

Mr. Shcomey™ said...

haaa..aku da survey da weh..mmg 20 paling sket.heh..

wah..huru hara plak..ko ni..bikin suspen la.cite la cibai!

aku said...

cam siot gmbr.xleh blah hahaha

Mr. Shcomey™ said...

aku: weh..amaran utk kau..jangan grab gambar kami...;p

cik kiah said...

tak boleh blah gmbr hahaha

Mr. Shcomey™ said...

cik kiah said: two thumbs up!

♥M.I.Z.A♥ said...

aha..abang nye plg semangat.=P

RinG said...

pergh!! hensem mcm ada awek

Mr. Shcomey™ said...

abg mane tu miza weh? haha

ek eleh amir.mu pon gewe pon tadop

HEROICzero said...

wakaka ame cm cibai..hensem mcm ada awek..hahaha...st0k gelak...hahahaha... =D

-AdiL

HEROICzero said...

ades...ko setting bg an0nym0us leh k0men bl0g ko b0le x? Malas duh nk l0g in...

♥M.I.Z.A♥ said...

abg mne yg mcm plg bersmngt brgmbr..? ahaha...
owh..xpe..sungguh fotogenik..hakhak..

Mr. Shcomey™ said...

adil: aku mmg ske bg ko eksesais sket..

miza: tq..aku taw aku mmg fotogenik..aha

silence musica said...

safwan, bg je si adil ni exercise. nnt naik lemak ahhh. nk suruh dia google benda pun, dia boleh gi type www.google.com . punya lah pemalas nak pergi bukak browser.!!!!!!

silence musica said...

yg baju biru: expression dia mcm amek gambar pun xpe, x amek pun xpe. blur je muka

yg baju hitam: dia ni senyum je dlm sume gambar. dari gaya gambar, nampak paling matang lah compare to si biru dan si putih.

bila mai tang yg pakai baju putih tu, mcm2 gaya dibuatnya. gembira beraya ya safwan? hahahahah! maklumlah, setahun, hanya sekali merayakan hari yg mulia ini.

Mr. Shcomey™ said...

adoyai..da jadi gambar momok ni zati weh..bile plak ade baju putih..tu da cm awk nampak antu dalam gamba..sy pakai baju hijau kot..haha

Mr. Shcomey™ said...
This comment has been removed by the author.