Friday, August 14, 2009

Cukup lah~

hari ni mungkin dah sampai mase untuk aku berhenti buat kerje sia2..aku agak x puas hati la..
aku da try bina balik apa yang dah rosak sebelum ni..yela,orang kate, wat pe nak gaduh2 same mber..bak kate ko, tetap anggap aku mber..tp hampeh..indah khabar dari rupa..

dalam brape2 bulan nie.aku try kontek, aku try buat baik ngn ko sbb sebelum ni ko yang start tego n buat baik ngn aku..aku ikot je ape ko cadangkan kat aku..aku tepon ko..tego ko ble jume..
tp aku rase terkena jek..ape aku da buat? aku ade cakap bukan2 ke kat ko? aku tade pon nak wat hal..hal ko cite kat aku,aku tetap simpan jek biarpon aku rase geram nak cite..
tp skang ni aku da nyesal la plak..aku rase cm ape jek.ko wat bodoh je kat aku..harap aku pk mber je,aku still wat2 baik..n xkesah la ko da start2 kapel ke ape,xkan lupe mber beb..aku dlu kapel2 pon,still x lupe mber..
n now,cukup lah..aku dah x larat btepuk sbelah tangan cmtu..biar je la retak tu menanti belahnye..thanks la sbb penah jadi kawan aku..bye dol!~

6 comments:

nad said...

ouwhhh emo gle post anda. sabar ye sabariah? btw ko diberi award sile rujuk blog ak. ehe

HEROICzero said...

waaahhh aku ske post neh... letop2.. bako2.. panas2.. yeaa bebeh.. ~

Mr. Shcomey™ said...

heroic: ko mmg cibai..haha..tp ni tade kaitan ngn kesah ko tahu tu..hehe

nad: alaa..asek orang len je emo,aku pon nak emo gak..alaa..award ke.nnt ade internet aku rujuk k..

HEROICzero said...

xpe, kesah laen un aku x kesah.. nanty kite open table, open story.. orait?

Mr. Shcomey™ said...

orait dude! tp ko la open table k.aku open story..hehe

HEROICzero said...

xde hal lah... =)