Friday, July 31, 2009

ok..safwan tiada horror-skop!~

wah..da jarang update la blog nie.nak cte pon merapu2 jek..haha
internet masih celaka belom siap dipasang..ni sume karenah birokrasi la ni..ngok betul..
harini hari jumaat..so,pas semayang jumaat,aku jadi PRO untuk festival kat uniten..jage budak2 aka penari2 dari upm..haha..xsabar aku..dapat baju free,sijil, n siap boley claim topup n minyak lg..sape2 nak gayut,boley miskol aku k..;p

kesihatan: x berapa ok.berat bertambah lagi walaupon makin kurang makan..kepala asek pening.asek pk mende2 yang tah pape dan x perlu difikir..perut sukar lawas..haha..asek rasa x sedap badan..tiada simptom2 H1N1..alhamdulillah..

kewangan: agak kukuh.sudah pandai berjimat cermat dari segi minyak kereta dan makan. tp asek terbeli mende merapu2..skang tgh loaded..tp kejap je tuh..pas bayar sewa rumah, sengkek balik..haiyayayai..asek dapat makanan free..dapat pizza sbb event berjalan lancar. dapat makanan pree kat masjid.. bob baru balik dari india blanje makan kat pak li shah alam..haha..geli mat mat mat..kasi murah kalkulator encik taboo.. -ucapan terima kasih dalam bahasa tamil

kerjaya: keadaan di kelas agak stabil. masih mencari2 ubat tahan ngantuk dikelas enche sivakumar. nota2 agak berterabur di dalam beg.masih mencari2 masa untuk menyusun membaca nota2 ini. agak berjaya meniru dalam kuiz.haha..ade mid term test,assgment,kuiz,lab reportssss yg sume tarikhnya adalah mggu hadapan..baru anta report event aritu dan dapat job baru.jadi urusetia untuk Festival Seni Uniten.bz owh~

percintaan: haha..kejadah la..tade bercinta ngn sape2..sekadar melihat dari jauh awek2 yang lalu lalang di uniten..tumpang gembira mber2 banyak yang berkapel,berkepit2..moga hepi selalu..

nasihat untuk diri sendri: sila susun jadual anda dan rajinkan wat sit up yang kamu teringin nak wat hari2 start ari isnin aritu tp sampai jumaat pon anda x wat ok..

6 comments:

aku said...

mmg tak kurus la kalau mkn tp xkeluar balik.haha
kaya meh?belanja2 la kwn ni..

HEROICzero said...

wahhh.. nampak nye hidup ko makin terurus.. congratz br0.. ~

Mr. Shcomey™ said...

aku: haha..kureng..tape2..ko tgok la dlu puas2 body aku skang..coz later aku da jadi tough ok..haha

heroic: haha..ko perli ke ape tuh? aku dari dlu terurus kot..

aku said...

tang mn tough?
tang perut tu?hahaha

silence musica said...

safwan, lawak ahh post nie.

Mr. Shcomey™ said...

tang perut tu under construction...tgguuu..haha

silence: eh..lame xdgr cite..haha