Sunday, August 16, 2009

Sekadar suka suka..

hai kawan kawan..ni bukan upin dan ipin taw..
sesaje je aku nak mengepost arini..tade keje nak wat..nak studi malas,nak buat keje pon malas..asek malas,malas,malas..haihh..potpetpotpet...

berbalik kepada tujuan asalku..sebenarnye aku nak post satu lirik lagu..lagu lame2..bak kate orang, tangkap leleh punye..ni aku dengar mase karok..time tu,baru aku tahu kewujudan lagu ni..haha..ok silakan...:

Lestari-mahligaimu dari air mataku..

Sungguh tak ku sangka kau berpaling tadah,
Setelah lamanya menjalinkan cinta,
Dalam diam-diam kau sudah berpunya,
Tanpa aku menyedari semuanya.
Aku mendoakan agar kau bahagia,
Bersama si dia insan yang kau suka,
Percintaan kita tak sampai ke mana,
Setakat di bibir saja.

Sayang...
Kau bina mahligai dari air mata,
Yang jatuh berderai di wajah sepiku,
Hancurnya hatiku bisa tak terkata,
Terhumban rasa diriku.

Oh aduhai ku masih ingati,
Janji manis dan saat romantis,
Kau pintaku supaya setia,
Akhirnya kau yang berubah.

Oh tuhanku tabahkan hatiku,
Temukan dengan ketenangan jiwa ini,
Dibelasah rindu,
Tetapi apa dayaku.

Ku cuba pejam mata tapi tak terlena,
Keranaku masih teringat pada mu,
Begitu payah nya nak ku melupakan,
Pernah kah kau memikirkan oh sayang...

ok..lagu ni dikhaskan untuk orang frust menonggeng contohnye cm mamat tuhhh...hehe..
perasan atau tidak,apa2 jadi kat kita ni, mesti ade sekurang2 nya satu lagu yang KENA ngn ape yang jadi kat kite..dgr skali,maybe buat korang termenung panjang,tapi bila dengar 2x, korang start gelak da..
sambil kate -shilake nye lagu ni..perli aku ke ape..taw2 je ape jadi..haha~

Persetankan lah lirik2 yang sedih2 tu..yang patut dihighlight dalam lagu ni ialah, doalah kat Tuhan banyak2..Dia sahajelah tempat kita mengadu...ingat tu ye..sekian

**gambar diambil dari yahoo image..aku search kumpulan lestari..
tp kua bunga cinta lestari..bantai je la..comel gle plak gamba nyee:p
psstt..yg sebelah cik bunga tu da berpunye ke? huahua

9 comments:

HEROICzero said...

comel !! =)

oh aku ade gk 1 lirik lagu.. tp kalo aku gtau, bole jadi perang dunia nanty.. wakaka.. simpan jek lah...

Mr. Shcomey™ said...

haha..tape2..kite simpan time buke pose same2 nnt..hahah

Danial said...

hahaha tak boleh blah ah ko black. tetiba ada pulak gambar BCL..

----wEenERism---- said...

lagu ape en heroic..
share ler..

tangkap leleh ler lgu tuuu..
xpnah dgr pon..
nnt aku search..
sbb aku pon tgh frust jgk..=!

Mr. Shcomey™ said...

haha..nak wat cmne danial woi..itu je aku terlarat nak dapat..gamba band tu tade pon dalam arkib yahoo..haha.

weenerism: aiihh..frust ngn sape plak.xkan x abes lg isu kawen..haha

HEROICzero said...

kalau jadi kawen... ~

----wEenERism---- said...

msti jadik...

cik kiah said...

mak aih apa layan lagu sedih sedih? :D

Mr. Shcomey™ said...

lagu ni feberet cik kiah..wat2 lupa lak die yg passing...hahaha..