Thursday, July 9, 2009

hari-hari yang berlalu

ahad pagi awal2 lagi aku dah bertolak..semangat nak balik blajar ngn mber2..hari tu mmg penat..aku rase cam aku pusing satu selangor serta wilayah persekutuan kuala lumpur..total km aku gerak dari kuantan sampai la aku gune g kelas smlm, da 500km ke atas..fuhh..
duit banyak gak gune..dah rm400++ utk 2,3 hari ni jek..minyak+barang dapur+perabot+bayar itu ini+makan..yuran pelbagai pon x bayar lagi..hadui..tp aku rilek jek.bukan slalu..hehe..start smlm,aku da mule ikat perot..da hasilnye,aku sakit perot(senak2) sepanjang hari ni..hampehhh..

tak tahu kenapa,aku rase sunyi dan kosong je sehari dua ni..mungkin ade satu dua text yang buat aku termenung lame..aku pon xtahu ape yang aku pk...hmmm

aku cube untuk enjoykan diri aku..ok jek..ade mber2 yang masuk air,mmg aku ketawa x henti2..lepak jom..huhu..anyway,aku dah mula terima ape kenyataan ape yang aku patot terima dlu...fuhhh.

hmm miss u....

14 comments:

HEROICzero said...

bro pe cer.. adoii cter2 la ek.. hehehe.... ~

HEROICzero said...

face the reality, coz the reality already faced you.. wakakaka ape aku mrepek neh... maghrib2 neh g la smayang.. ni on9.. memang ar kepale jem.. =D

HEROICzero said...

ah aku nak nyemak gk kt blog ko.. ~

HEROICzero said...

oke2 aku blah...

HEROICzero said...

B

HEROICzero said...

Y

HEROICzero said...

E

HEROICzero said...

ko delete ah komen2 aku neh.. hahaha.. xtau nak wtpe.. =p semak jek ah...

aku said...

miss sape weh?hehe
byk dowh blanja awal2 masuk nih.tension giler aku
harap brsabar ye

Mr. Shcomey™ said...

miss universe..haha..ade la..cte lame..
tu la pasal..blanje cm x terkawal..aku da btungkus lumus atur perbelanjaan aku..ni buku pon x beli lg..adeh2..

HEROICzero said...

fuck ah aku ade komen banyak2, x reply plak.. ~

Mr. Shcomey™ said...

haha..jgn ar majok beb..
alahai..aku nak cite ape..aku cite da kat ko sume...hehe

HEROICzero said...

ow x abes2 lagi ke safwan? wakakaka... udah2 la tu bro.. miss you to0.. waahh.... hahahaa

Mr. Shcomey™ said...

ok la adil..miss ur ticket too..haha