Wednesday, July 15, 2009

hidup tanpa PAUSE

oh yeay..minggu ni aku amat penat bermula dari hujung minggu yang seharian tiada henti2 aktiviti nye..
hari sabtu aku gerak dari kajang ke UPM untuk selesaikan urusan mirul..n jumpe Ago skejap..dah lame x lepak skali sbb ago orang yang amat bz..
oh ye..mirul agak bernasib malam kerana duit nye dikelepet dalam ktm semasa dalam perjalanan ke Kajang..so,moral value yang patut diambil,jangan letak dompet dalam poket belakang..ingat ye kawan2~
lepas tu ktorang hangout kat OU dengan adik aku n ili..tade ape nak wat kat OU selain maen boling..macam biasa,aku menang tanpa cabaran..haha..
n malam tu naqi dah smpai shah alam..aku g amek die jap n makan kat subang..n tggu ili untuk lepak kat damai,ampang..sambil2 tu,aku anta adik aku balik pasum..suh die studi kat bilik..
ok..ktorang lepak kat damai sampai kol 4..kenal kawan baru iaitu Aina kot name die..hehe. xingat aku..
macam biasa..otak masing2 dah ting tong..sbb da pkul 4 kan..oleh itu keluar la idea utk g lepak kat Port Dickson..............n hasilnye, ktorang tpacak kat pd dari kol 5 lbey sampai la kol 8..balik tuh,naqi n aku drive..
so,aku amek mase kol 9-12 tgh hari tu untuk tido..sbb aku ade gathering kat OU..ou lg..adehh..
ok..yan bwk tempat mahal plak utk makan..aku knyang lg sbb da lunch sblom tu,so tgok je la dorang makan..jumpe mber2 lame agak best la..tp yg best sbb dapat jumpe geng2 lame..x henti2 gelak siot..haha..n malam tu ktorang lepak lagi..n pastu aku gerak balik kajang..n hari isnin jadual aku agak pack..tp taley lawan ari selasa punye jadual..pergi kol 8,balik pon kol 8..letih..ade friendly plak ptg tuh..kelas da kensel,so boley la maen..aku buat muke x malu je maen team orang laen..nak wat cmne kan..huhu..
so,dengan lab report,n keje2 utk persatuan..aku bz la mggu nie..kol 10.30 malam tadi,aku baru balik dari uniten..sampai je umah,aku mandi,call n last skali post utk blog nie..tah hape2 aku nak update,aku pakai tulis jek..otak letih,x tahu nak tulis ape..ehehe..ok ahh.nak cari makanan kat dapur...umah sewa aku gempak taw,ade dapur,peti ais sume2..coming soon,astro n internet yg laju..jeng3..bye

5 comments:

Danial said...

ha lepak rumah ko je lah pasni. haha.

Mr. Shcomey™ said...

ishk..maybe la..tp kat umah kuantan,ade gak sume mende,tp aku kaki kua jugak..haha

HEROICzero said...

waaaahhh.... waaahhhhhh...

Mr. Shcomey™ said...

apehal ko? gile? hahaha

HEROICzero said...

diam ah ko.. aku xtaw nak komen ape.. hahaha