Monday, February 9, 2009

sape tereR?

aku macam tertanya2 selama nie..sape la yang tahu pasal diri aku..hmm...meh buat kuiz mehh..dpat adiah k..
1. ble besday aku?
2. name mak aku?
3. sekolah rendah aku name pe?
4. aku ni panas baran atau x?
5. aku hisap rokok ape?
6. makanan feveret aku? (yang masakan panas laa)
7. aku amek cos ape kat uniten nie?
8. komik kegemaran? (hong kong)
9. kelab bolasepak kesayangan aku?
10. kaler mata aku?

sape dapat jawab sume btol mmg hebat,n aku akan blanje die makan pizza hut..
tapi jgn risau ah..sbb aku rase tade sape nk jwb,ape tah lg nk btol summe..hehe..
end~

3 comments:

RinG said...

cube nasib sket..

1)bday ko 9 March 1988
2)yg ni xpernah d bincangkan
3) eh, skolah menengah tau a, SMART KUANTAN dan MRSM LANGKAWI... tp lps usha skit2 info, baru ku tau ko skolah SK Gading.. alaa, time ko bwk aku jejalan time aku g kontan dlu
4)uish, mane ade.. never never
5) beli rokok pon ko malu, nk isap rokok konon.. haha
6)Pizza a kot? tu pasal nk blanje tu. haha
7) ko amek Civil Engin
8) aku tau, Wira Tunggal.. mane aku tau? ha, time ko cilok adil punya buku itu hari la. haha
9) Man U.. hmmph
10) aku nmpk itam, orang lain nmpk lain aku xtau..

ha, memandangkan mungkin xsume btol, ko xpayah a blanje aku sekeping pizza.. 2slices cukup la.. haha aku tunggu time bday ko bwk aku g... har har har

Mr. Shcomey™ said...

haha..gle kentang la amir..7/10 btol..ade satu tu ko salah eja,tp aku kre btol gak..huhu..nnt ade rezki,kte mempizza la k..

are_dale said...

SIALAAA...!!! mana wira tunggal aku!! baru baca sekali jek...

*apsal sejak akhir2 neh slalu jek aku semak dlm coment blog2 org...
tp stil ko sial...simpan weh wira tunggal 2..jgn ilang plak..wa wa wa