Tuesday, February 17, 2009

sakit kan

ye..sebagaimana yang terpapar di tajuk,aku mmg sakit skang nie..mcm2.. sakit kepala,sakit hati,sakit jiwa, sakit pinggang,sakit lutut..


haih...macam da tua plak..dgn badan yg da mengembang sane sini,aku terasa perlahan dan tidak bermaya..


baru2 ni.aku ade pergi uia gombak..saje jumpe sahabat handai..aku jumpe zulmacha,akram,due,fawwaz..n pastu aku g jumpe clasmet pompuan aku iaitu wahida n mieza..jumpe dalam 5 min jek..n pastu aku g cari bilik mber aku yg len..maen futsal,n tgok bola malam tuh..heh..sedar2 da kol 5 pg..sudah pasal jumpe,aku nk cerita pasal aku jumpe mber aku yg bernama ehsan..aku agak terkejot ngn badan die yg da mengembang mengalah kan ronaldo brazil..huhu..die bahgia sgt kot..makan pon ley tahan mlm tuh..dengan xsedar diri,aku nasihat ar die suh jage makan sket..jgn gemok sgt..haha..kang mcm2 sakit datang...





ok..





skang pasal sakit lak..hehe..aku tataw la nape aku asek sakit jek...maybe aku xjage permakanan aku?


atau aku xjaga disiplin aku(ble nk makan,tido kol bape,dll..)


atau aku ni mmg xsayang diri aku same cam aku sayang org tu?


haaa...musykil2..





papehal pon,aku tgh usaha la nk jage aku nye badan nie..orang kate,badan fit,sakit pon susah nak datang...n bagi yg gemok tuh,,henti2kan makan xtentu pasal la..ni bukan pasal rupe,tp kesihatan...





akhir kate


"badan cergas otak cerdas"


GaCak

*ganas+kacak

4 comments:

n.zati.halim said...

oih! saya makan dalam! hahahahah . wak lu eyh~

fakhrie said...

ko makin2 gemeuk..

Zuriani Y. said...

ko ni buang tebiat ke apa?

Mr. Shcomey™ said...

haha..aku makin kurus la fakhrie...

yan..aku taw gamba aku style.haha