Monday, November 22, 2010

Chocolatier

Cuti sem kali ni, aku cuti sebulan je. Eh. Tak. 3 minggu je. Kejap betul. Orang lain sampai 6,7 minggu. Target aku awal-awal nak kerja. Tapi disebabkan kedai banyak tutup seminggu time raya haji, Ada tempoh 2 minggu je untuk kerja, so, tade sape nak amek keje 2 minggu. Interview GSC pon tak dapat gak. So, cuti ni, kerja aku ialahhhhhhh :


Nombor 1st kot. Masa aku baru main, yang nama Wan tu nombor satu and level 20++. So, aku dan Anis tu start sama2. So, habis cuti ni, aku dah nombor 1, dan Anis nombor 2. Dan si Wan tu nombor 3. Aku mula-mula ingat Wan tu dah stop main. Tapi aku perasan level dia asyik naik je. Tapi berkat kesungguhan, aku berjaya melintas si Wan.

Ni Anis la punya idea main game Chocolatier ni. Damn. Semangat gak kitorang sampai siap mintak tolong jaga kedai lagi.

Well. Rumusan aku, cuti kali ni, ada la jugak pencapaian. Haha.

2 comments:

HEROICzero said...

wahhahahaha gila rajen nak main menatang neh~

jom jom aku invite game lain!

~~aKoO~~ said...

adess..game xder hasil..layann jer la tyme cuti..