Thursday, August 19, 2010

Everybody spontan yeeah

Dulu aku tak sedar mamat ni ada bakat luar biasa dalam bidang komedi. Aku tengok muka dia macam mamat mamat serius. Tapi nampak comel pulak bila dia buat lawak.

Baru baru ni dia ada buat lawak legend. Dulu dia buat lawak dengan bola pantai kaler merah. Semua penonton live show dia dengar cerita kena kanser usus seminggu lepas tu. Sebab banyak sangat ketawa. Dahsyat!

Minggu lepas, dia buat lagi. Aku tengah penat plus lesu plus ngantuk tiba-tiba je jadi segar dengan lawak beliau. Bak kata Isma AF, "sungguh mencuit hati lah!".

Terima kasih kerana menggembirakan hari2 ku ye.



Lawak lah abang ni.



Comel pon comel. hahaha

9 comments:

MOFASAD said...

af pun layan susah la hidup

Mr. Schomey™ said...

kau percaya isma cakap camtu. gua petik je tu.. hahaha

HEROICzero said...

pepe reina. nama pon mcm mencarot.

siggplus said...

glory hunters

deus X machina said...

loserpool

Mr. Schomey™ said...

haha. fan liverpool cam ada sedikit rasa gundah gulana.

S Zulkifli said...

hahah... past ni fobia la bile dapat bola mcm tu... baru nak sokong lepas dapat penaja baru ni... tengok la next match mcm mane...

p/s: anyway bro, nice entry! yeah i mean that... lapang2 jomla singgah 'TheTimeLines'... beginner je... harap sokongan otai-otai blogger nih... layannn...

HEROICzero said...

wooaaahh otai beb.

proud of you, son!

Mr. Schomey™ said...

S zul: haha. itu kena tanya otai liverpool dua orang atas tu la patut ke tak support liverpoo. mofasad dengan siggplus. die hard fan tu..

heroic: otai burger mungkin?