Thursday, July 15, 2010

Camne?

Aku ada satu kemusykilan. Kalau ada someone kata kat kau sekarang yang dulu2 dia janji/cakap dengan kau tu tipu je, mana satu kau nak percaya? Mana kau tahu yang sekarang dia tengah beritahu tu pon tipu jugak kan? Maksudnya, mana kau nak tahu yang sekarang ni atau yang dulu tu tipu? arghh. belit.

Camne?

ada sedikit option yang aku rasa logik.

1st. Kau percaya yang dulu tu tipu. Memang dia dasar penipu.

2nd. kau percaya yang sekarang ni tipu. kisah dulu tu betul, sekarang tipu just nak cover.

3rd. Kau say fuck off. then malas nak layan auta dia dah. Lantak ar tipu ke tak, malas nak pk.

Camne?

Camne??

Camneeeeee????

11 comments:

miEz haNeM said...

HURM..
KALO SEKALI DA TIPU...MESTI ADE KERAGUAN KAT SITU..
KALO AKAK..AKAK TAKKAN PERCAYA PENIPU..
SEKALI PUN CONSIDER PENIPU JUGAK:)
EHEHH

Mr. Schomey™ said...

hanem: hye ahkak! haha. entah arr. pilih option ke tiga je la. malas nak pk. keh3

aku said...

option 3

RinG said...

manusia berubah wan, sentiasa berikan orang peluang. tapi cam biase la, kite kene selalu berhati-hati ngan org ramai, so let us get laid!

Mr. Schomey™ said...

aku: good choice gak..

ring: jom. bawakkan stock.

macam ada! hak tuihh! aha

~~aKoO~~ said...

uhuhu..option yg ke 3 tu cam blh pkai + ptut bg pluang..ntah2 sje nk uji..

Mr. Schomey™ said...

akoo: eh nama emel aku dulu akoo ni. hahaha. peluang? entah ar. tu pon malas nak pk..haha

Anonymous said...

fuck off jek.

*tp ade lg aku nk ckp tp since malas nak on9, nanti jumpe ko, aku ckp jek.

apa2 pon, fuck off jek.


-Heroiczero

deus X machina said...

Ko pun tipu, dulu kata sokong DAP, rupanya sokong MIC

~~aKoO~~ said...

oho..xtau plk email ko pon gne nme ni..xpe r..kasi aku plk pkai..psl mslh ko, leave it behind ur back..xpyh pk pon xpe..

Mr. Schomey™ said...

heroic: done! haha

deus: tipu siott. aku tak penah suka DAP.. amaran tu! hahaha

Akoo~: hahaha. da settle. aku da tak peduli ape jadi.