Thursday, May 6, 2010

Cerita hari ini 2

Bangun tidur rasa bibir sakit. Ah! Tergigit bibir la ni time tidur tadi. Mimpi sapa la ni sampai aku geram sangat pergi gigit bibir.

Bangun dari katil lihat jam atas meja. Dah 14. 30. Wtf bangun camni hari-hari. Tak market langsung. Nasib baik rumah kat Bangi ni rumah sebelah tade anak dara.

On laptop. Pergi buang air kejap. Balik bilik, on wireless. Satu hal butang wireless aku ni. Cam haram susah nak on. Tekan on jadi kaler biru, dalam 2 saat dia off balik. Main-main!

Lepas tu, main internet, on ym, check apa yang patut. Dan baring balik....



hmmm......




hurmmmm.......




Memang bosan hidup aku. Tade ape yang menarik langsung. Kan?

*sila maki post aku.

16 comments:

E said...

hahahaha cam tak de life je.. boring..nyeeeeerrrrr hohoho

Mr. Shcomey™ said...

tahu tape cik E. :(

E said...

olololo sorry sorry..

**tapi tadi kata sila maki.. huhu

emm, ape kate kamu pegi buat library ke baca buku? huhu

Mr. Shcomey™ said...

laa.nak sori plak.. yg :( tu untuk kesedihan hidup sy ni.hahaha..

library?? gila! hahaha. ;p

E said...

serius tak dek life everyday camni.. kalo sy la, leh jadik miyong.. ngeh3x

pegi la try buat part-time mana2..

Mr. Shcomey™ said...

haha..da ada da part time. tp weekend je la..memang da biol da ni. nasib baik kadang2 keluar. tp duit da jadi makin kurang arr.keh3

E said...

rasanya kalau tak nak rasa boring sgt, ada beknye kalo Mr. Shcomey bangun pagi2, kemas2 bilik, kemas2 rumah, basuh kain baju, tgok TV, kuar makan tghari. at least your life starts early in the morning. biasanya morning person akan rasa hidup dia lebih seronok walaupun dia tak byk keja nak buat. huhuhu

Mr. Shcomey™ said...

bab morning tu dah betul. tapi. bilik dah kemas. baju dah basuh habis malam semalam. tv memang bosan nak tengok. lagi2 kalau siang ni ape la show ade. tengah hari memang tak makan. makan petang je sekali sehari coz tengah sengkek. hehe. camne tu. kereta nak basuh, tade paip. boleh basuh kat kedai. nak g bayar bil, tade bil pon. nak g pejabat pos, macam tade keje. kalau kat kuantan, selalu ikut ayah teman urusan dia. tapi kat bangi macam ni, memang tade urusan..haha.

E said...

baik lagi duk kuantan kalo camtu. huhuhu

Alien Hijau said...

ko mimpi nand yer? hak3

Mr. Shcomey™ said...

E: kalau tade kelas, mmg duk kuantan laaaa. huhuhu

Alienhijau: kalau mimpi nand, tu mimpi seram namenye.haha

nad said...

life ko pg ane wey? bosan gle! haha

deus X machina said...

hahahaha

Anonymous said...

you can skip the get a life part, seriously, go get laid

-ring-

Afzainizam said...

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.

Salam sebuah persahabatan salam
perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

Mr. Shcomey™ said...

nad: separuh life ku pergi -anang

deus: ciss

ring: i dont want get laid. i just wan get lost from this boredom. -please correct my grammar.hehe