Thursday, April 8, 2010

Ressa Halembang


Pernah tengok Tasbih Cinta kat tv? Aku pun tak pernah tengok. Tapi masa aku lalu kat depan tv, aku terdengar lagu intro dia. Macam best.

Komen: Video ni touching. Pelakon perempuan tak cun, dan yang member mamat tu macam muka Zaquan Adha. keh3. Layannnn.

11 comments:

Ribena said...

Merepek. Tak touching. Kurt lagi lagi touching, hehe ~ AND perempuan tu, fuh, cun cun cun !

macam lesbian pula :P

Mr. Shcomey™ said...

tak cun langsung! taste please! haha. tak tido lg. ym jom?

E said...

sakitnya..!

deus X machina said...

xlayan

Mr. Shcomey™ said...

E:sakit plak? berbisa ke? hehe..kenangan lama jangan dikenang sgt..

deus: elehh.padahal mat jiwang

Ribena said...

hahaha okay jom. sorry lambat baca :P

Mr. Shcomey™ said...

orang ajak time awk on9 mlm tu..cehhh.

HEROICzero said...

amboi die ngn ribena.. hehe~

*pompuan tu cun duh~

Mr. Shcomey™ said...

heroic: aaa? aa?

pompuan tu tak cun dow. ape taste kau! haha

HEROICzero said...

taste aku mcm pompuan dlm video klip uh..

Mr. Shcomey™ said...

aku tepon tak angkat.cilakak. weh.pompuan tu kau kne tengok betol2. tak cun sbnarnye..