Tuesday, April 6, 2010

Tambah sikit.

Payah juga kalau kerja di tempat yang terkenal ni. Ramai sangat jumpa member. Yang buat muka tersengih-sengih pun ramai. Cis.

Tapi yang pasti, pengunjung-pengunjung kat sini lebih ramai wanita dari lelaki. Pergh. Dan member-member yang datang pula ramai kawan perempuan aku. Tiap kali aku sembang dengan dorang, nanti pekerja-pekerja kat sana tersengih-sengih sambil tanya, "gewe ke?"

Penat nak jawab " Aku single". Adoi. Malu pula aku.

Dan semalam aku jumpa Dollah Salleh. Teruja siot. Selalu tengok dalam tv, sekarang ada live depan mata.

Masa dia panggil aku, "Dik, sini jap." aku rasa aku macam berlari-lari dipanggil coach bola. Haha.

Gaji dah dapat untuk 2 hari, kena beli tabung ni. Keh3.


Setakat MLM buat camni ape kelas. Baik buat dengan rezeki halal. Ye dok?

7 comments:

deus X machina said...

Belanja la gua

HEROICzero said...

kaya sial~

Mr. Shcomey™ said...

deus: setakat roti kosong satu, no hal. keh3..

heroic: byk program, byk la nak guna duit..keh3.

Ribena said...

ooh la laa ~
fulus ! ni yang mata jd bling-bling ! ($.$)

nand nasyari said...

keje mane kau..'/ aku nk melawat..haha!

Mr. Shcomey™ said...

nand: kuantan la..mana lagi.nak datang?

nand nasyari said...

mls~ hahaha