Sunday, December 20, 2009

Bila Kahwin Menjadi Tajuk

Sebagai sari kata-kata penting, Selamat Pengantin Baru kepada kawanku yang bernama Huzaifah dan Isterinya Nik Ramona yang melangsungkan Majlis Persandingannya petang tadi.

Oh ye.Aku sebagai wakil kepada gerombolan yang datang bersama aku tu, ingin memohon maaf kerana tidak membawa apa-apa barang untuk dijadikan hadiah kepada kau. Kami hanya sempat membawa perut yang kosong ke kenduri kau. Kami juga ada berbincang untuk menghadiahkan stok durex kondom kepada kau. Tapi apakan daya, duit nak tong2 minyak pon terkebil2 nak cari,apetah lagi nak belikan hadiah tu. Maafkan kami.

Disamping itu jua, kami ingin memohon maaf kerana telah membawa seorang wedding crusher iaitu Farid Azmeer. Dia memang sengaja tidak sengaja merosakkan kek kau yang kaler nye biru tu.

Sebelum terlupa, aku mahu bertanya kepada kau, mana nak dapat ayam golek tu? Sedap nak mampus! Ayam golek kau hidang tadi memang telah membuatkan aku buat2 terlupa yang aku dalam proses diet.

sedap siotttt.


paham2 la ape yang jadi...hehehehe


awwww..soo shwweett.. Semoga Bahagia di dunia dan akhirat..


**alamak. lupa pulak zai x baca blog aku.sape2 yang kebetulan terbaca entri ni sila promotekan kepada zai. ;)

11 comments:

HEROICzero said...

hahaha kesian tuan punye kek tu.. ~

=D

Danial said...

anda pula bila? =P

Mr. Shcomey™ said...

aku pon xsure sape tuan punye kek..haha

dan: aku lg 10 tahun..5 tahun pastu,bini muda plak..haha

aku said...

haha giler buntut biru.haha
msti rmai kan org pergi..kau btul ke lg 10thn?tak rs tergugat ke zai dh kawen?>

Mr. Shcomey™ said...

tak tergugat langsung..10 tahun tu plan..kalau ade jodoh,sok pon boleh jadi,ye dak?

gracieyna said...

bapak bnyk kau mkn.. syah diet konpem xjd..

-N e Y r A- said...

wedding crasher tahun 2009 jatuh kepada...fared!

Mr. Shcomey™ said...

graciena: sket je bai..set snack plate kfc aku rase lagi banyak kot dari ape aku makan....haha

neyra: 2009 je ke? aku ingat untuk dekad ini..haha

HEROICzero said...

cam style gk kawen pakai mcm tu.. Tapi dh macam mamat catering plak. haha

Mr. Shcomey™ said...

die pakai blazer time tu.ni da peluh2,tanggal abes la..ni psalinan ke 2 kot x silap aku..

jayfelini said...

zai here.hahahha mau tergelak sorg2 aku baca blog kau ni safwan...kekekkeke...dijadikan topic laks tu...eheheh anyway aku jwb soalan kau tu...ayam golek tu mmg la sedap cos korg mkn fresh2 punye..kan ada siap machine roasted tu kat umah aku..kwn mak aku punye..klo berminat boleh lah contact aku ye..pape pon thanks for comin guyz!