Thursday, June 4, 2009

miggu sunyi

dah lama rasanya aku tak post..aku tak tahu kenapa.maybe sebab aku rase malas,tade mood, n tade ape yang menarik untuk ditulis..
oh ye..aktiviti sepanjang mggu lepas hingga semalam hanya la tgok gig converse, lepak tgok bola, pergi pantai sepat, dan lepak petang2 minum air bersama mirul dan naqi..haihh..
entah la..aku rase sepi,sunyi..macam tade ape nak wat..kosong jek..mggu ni jugak,ade 2,3 orang rakan aku mengadu pasal taley lupe balak lame..ade yang da kapel baru pon,still teringat..kes berat tuh..macam2 hal..n baru2 ni,mber rapat ngn aku pon break dgn awek die..lg kuang aja cite pasal awek die tuh..sabar k korang..
n aku plak da start ade facebook..sbb ape aku buat,ade la 2,3 orang tahu..mcm bodoh pon ade..tp skang aku go on,n jadikan itu mase lapang aku.penat gak cari orang nak add..yg kenal sahaje aku add..bg sesape x add lg, search je "safwan syafiq" mesti ade punye lah..
oh ye..aku dah beli tiket Manchester United vs Malaysia kat bukit jalil nnt..siap dengan free pass utk training..boley la aku bergambar dengan abg giggs..hehe..roomate aku kat uniten pon dah beli..so ade la geng nak tgok.. ok mr heroic..glory glory man united ok!
aku tengah kesempitan wang sekarang..tade la tade duit langsung kan..tapi pening gak mane nak cari duit untuk bayar deposit sewa rumah...adoi..aku abes duit sebab aku bayar saman trafik..rm600 beb..dari elok2 dapat kurang rm250,sbb silap sumone,aku kne bayar rm600..silap paling aku rase bodoh sekali..tapi tape la..pakcik tu da tolong awal2 dlu,xkan nak kutuk..bengang memang bengang,tp nak wat cmne..anggap je la bukan rezeki aku duit tuh..

**hari2 collect rm1,2 utk minum air petang2..heh..

9 comments:

HEROICzero said...

neh mr heroic nak komen... kekeke..

1st of all, glory2 man united.. oit tambah lagi list utang ko..
RM98 dari aku.. dengan bunga skali.. RM100 la kire nye..

minggu neh aku abeskan masa lapang
(x tanye ko pon Mr.Heroic)aku dengan dengar radio..

Fungkur FM, bukan sekadar berhibur, dengarkan sampai tersungkur...

aku said...

itulah kau patut join aku belajar
tambah ilmu
bukan tambah lemak di perot
hahahahaha

redbutterfly said...

ni ape kes ni. rasenye mcm dah agak beberapa kalila kan kene saman, hr tu langgar traffic light la ape la.

mmg bkn jenis pemandu berhemah eh?

Mr. Shcomey™ said...

encik heroic: lek ahh..bukan slalu hutang..tolong belikan dulu je pon.. bapak bosan ko isi mase lapang..anyway,ble g jb?

aku: ko blajar tambah kerut je,bukan tambah ilmu sgt pon..wahaha

redbutternut: ahah..bukan la..ini saman yg same,cume baru nak bayar..ni je la satu2 nye saman selain saman mpk ngn saman pakgad uniten..huhu

HEROICzero said...

layan kot dgr radio.. aku g jb early july..

silence musica said...

early july adil???????? nantikan kepulangan saya. gagaga. xde ahh. nak gi , gi je lah. haahhaha. safwan, kalau sunyi, gi dgr radio adil yang dia duk layan pagi2. adil dah kira mcm taikocing dah dgr radio pagi2 sambil duduk di atas kerusi yang berjaring2 tali sambil kipas menghadap ke arahnya. xpun, pergi tgk cite bohsia or syurga cinta. hah! amacam. xpun, akan dtg, ada certia jgn pandang belakang congkak!

Mr. Shcomey™ said...

haha..sian ko..duk elok2 la kat jb...

HEROICzero said...

jb la cool, bole g singapore... kekeke..

Mr. Shcomey™ said...

tataw ar nnt time aku nak g sgpore ko ade kat situ lg ke x...huhu..byk dow plan nak mlancong..
ko nak g bandung x?nabil tough ajak..