Sunday, April 12, 2009

sekarang baru pukul 5.15 pagi ahad.aku baru balik dalam sejam yang lalu dari menonton cerita twilight kat umah mber aku..aku dah tgok da cerita tu,cume bdak2 tu je la xtgok lg..
balik je rumah,aku jenguk bawah tudung saji dulu..wah..ade nasi goreng pataya separuh,bantai je la..mak aku pon ade goreng ayam malam td..rezeki..alhamdulillah..maafkan hamba Mu yang sentiasa berdosa ini tetapi tidak malu2 menghadap rezekiMu..;(
ok..lepas makan,aku on laptop compaq aku ni dan terus cucuk line streamyx. macam biasa aku on ym, check fantasy premierleague aku, pastu usha myspace die, check friendster aku, pastu usha2 blog mber2..a'ah..boring..memang boring..aku memang xde sangat ym2 dengan orang ni kecuali nak ajak mber aku jalan2 je..n borak ngn mber mrsm aku.
ok..aku agak gembira dengan man united arini..dengan ade nye super sub kiko macheda, we still fighting k..yeahh!!
ok..tadi pon aku baru lepas tgok cerita Jangan Tegur dengan mber aku..memalukan..ade part aku terkejut sambil melatah..siot..cerita ni buat aku tekejut!!
ok..aku melalui masa sukar sekarang..mengetahui sesuatu yang sedang terjadi membuat aku lebih terluka..bagaikan kena toreh dengan pisau cukur kat perot..bukan lemak yang keluar ok,tapi darah yang memancut2 tak henti dan pedih yang berterusan bagaikan memerah limau nipis kat luka tuh...wow..memang pedih..siot gak..
ok..cuti pada waktu ini memang tidak tepat..ataupon perkara ni jadi time cuti memang tidak tepat..tapi aku macam da agak mende2 ni jadi, jadi mase aku sebelum bercuti,aku da copy muvee2 dan series2 untuk santapan aku cuti ni..buat masa sekarang,aku still x on muvee tapi layan cerita three dads and one mom dengan heroes season 3..yep..aku da donlod smpai episod 22..xsabar2 aku nak tunggu selasa ni..huhu..
ok..disamping tu, aku dah usha2 peluang2 kerja..aku da usha ketat kat baskin robin(majikan dahulu)..n baru tadi ade orang suh aku mintak kat pdi east coast mall..rm4.50 sejam..AGAK lumayan jugak la kan(untuk kuantan la)..ahh..harap2 aku dapat la keje..atleast masa aku x membazir..
ok..sekarang da 5.37 pagi..dah malas aku nak merapu2 lagi..goodnight!

14 comments:

aVeLeR said...

goodnight mendenye da kul 5 suku pagi..

Mr. Shcomey™ said...

heh..stil night ler tuhh..

HEROICzero said...

igt nak post pasal macheda, tp mcm dh slalu sgt post pasal budak kiko neh, hold jek lah ulu.. first goal die ari tu dh post dh..hehe once again, SUCK THAT LIVERPOOL, FUCK YOU SCOUSERS!

kt sini bole mencarut x?

weh2, tv series ape tu? ade yg bez x? asyik2 heroes jek tiap2 mnggu.. bg la cadangan, cter laen utk dilayan?

Mr. Shcomey™ said...

aku layan cite timur2 sane..so kalo ko nak yang barat,aku cadang ko amek layan cte how i met your mother..aku suke gle cte ni sbb kelaka gle.

HEROICzero said...

how i met your mother, memang dari season 1 aku layan.. skrg tgh tunggu ari selase, episode baru..

Hari isnin, download desperate housewives

Hari selase, download how i met your mother, heroes, prison break, One tree Hill

HEROICzero said...

tp serioushit, season 1 lah season paling best how i met your mother.. season 2 oke2 jek.. season 3 mcm best.. season 4, kadang2 best, kadang2 x best.. Mostly cerita pasal Ted kt season 4 sgt boring!

Mr. Shcomey™ said...

babun..kalo aku taw,aku copy dari ko jek! ciss

HEROICzero said...

ek eleh dh bersarang dah menatang tu dlm hard disk aku..

tu la, bukak hard disk aku, cari bende laen

Mr. Shcomey™ said...

blah la lu..haha

snoopy said...
This comment has been removed by the author.
snoopy said...

wei,ak nk cte 3 dad 1 mom tu..ak tgk sparuh je duh..adoi

Mr. Shcomey™ said...

ko nak aku post ke?heheh

snoopy said...

ko post pon boleh jugek..ahahha..

Mr. Shcomey™ said...

okeh..meh setem rm3..yaaa