Sunday, April 12, 2009

kiwakkkk!!

wei..aku xpuas hati betul kat manusia di gamba atas ni...
bila korang nak balik hah?? apsal korang cuti lambat sangat padahal aku dah cuti 2 MINGGU da..
woi..bila korang nak balik?? takot kalah boling lagi ke? di mana semangat kesukanan korang hah?
korang memang siot la..balik lambat2, xkesian ke aku sorang2 kat kuantan ni?? ngan sape aku nak pergi lepak kat Gelora Point? ngan sape aku nak pegi mandi airt terjun? sape nak teman aku tengok wayang? da kalo korang tade,cmne nak lepak kat restoren Ummi yang kedai mak farid punye tuhh?? macam mane plak ngn futsal mundial kita? xkan xnak main kot selepas kalah 7 kali berturut2 dulu? xkan la aku nak bakar ayam bbq sorang2 kat kuantan ni?? ngan sape aku nak tengok man united menang BPL season ni? xkan aku nak berebut ngn mak aku yang nak tgok AF7 transfomasi kat umah? korang pk x sume ni??
haa..da tahu tu, cepat2 la perabis exam sebab aku da gila kat umah tade wat pape taww....

haa.goodluck la korang dengan exam..buat betol2 taw!

4 comments:

HEROICzero said...

tu la ko, cuti nak cepat jek.. weh dtg ah kL, meh tgok bola ngn aku.. hahaha xde hal lah.. NZ KLCC?

Mr. Shcomey™ said...

wak lu ahh..tgok kat bangi la jom..skali ngn jarir..haha

HEROICzero said...

jarir nak tido, penat keje..

mintak prison break kt jarir pon, tringat keje die jugak..sialan..

bangi jawoh dow, xde tempat tido..

Mr. Shcomey™ said...

haha..aritu sblom aku balik,aku smpat lg melawat jarir keje..bos syiaall..