Tuesday, March 10, 2009

Hari Istimewa.....mungkin

9 hb march...

untuk pengetahuan 9 mac hari lahir aku..epy besday safwan!! huhu

yep..mmg aku ucap kat diri sendiri jek,nak buat camne,tade yg mensudikan diri utk wish aku skang..huhu...aku sedar aku memang x diingati sangat..orang x suke aku kot,sbb tu la agaknye..huhu.
anyway..terimakasih kat 9 orang yg wish aku..tanpa hadiah plak tuh..ces..
amirul orang pertama wish aku..mmg aku sayang ko lebey!!
n yang lambat tuh, ade yang ckp tertido,ade yg ckp "gay ape nk wish awal2"..haha..mane2 je la..asal kan korang ingat da cukup bagi aku..

tahun ni,same je ngan tahun lepas2..hadiah yang aku dapat tahun ni agak best la..kakak aku bagi perfume,even kecik,aku amat suke..thanks liza!! n ade la orang tu nak blanje aku minum milo ais je..ok la acap oi..n rakan2 laen? aku xmintak pape asalkan korang igt aku da cukup suke! huhu..

sedih?
a'ah..memang la birthday merupakan hari yang sedih bagi aku..same je macam yang lepas2..tp tahun lepas,aku hepi je..sbb ade si iza time tu..tahun ni,mmg sedih..sedih sbb da ilang sumting,sedih sbb kena tipu..wakenabeb!! sedih sbb banyak mber2 aku yang aku anggap sahabat aku yang aku xmiss pon wish dorang nye besday(ngungkit aku neh.haha),snyap cmtuh jek... tah la..satu hari tadi,aku xpk sgt..tp ble dalam bas sorang2,perasaan tu datang...soklan2 seperti "mane dorang? dorang tade krdit ke? dorang mmg xingat?dorang penat sambut maulidur rasul ke?" muncul satu demi satu...haih tapela....aku cube berfikir sepositif mungkin..huuuuu..

kepada diri ku: harap dapat maju jaya dan pulih dari segala2..gambate!~

safwan

10 comments:

niachrysalis said...

happy belated birthday!
hehehe

Mr. Shcomey™ said...

ahh makcik..aku majok ngn ko..ahaa..

RinG said...

ala wan, lek a.. xsngaje do lupe bday ko... maulidur rasul aku mmg jd zombie je seharian.. jom lepak shah alam

HEROICzero said...

SLAMAT HARI JADI..
SLAMAT HARI JADI..

SLAMAT HARI JADI SAFWAN..

SLAMAT HARI JADI..!!

HEROICzero said...

jadi x tgok champions league neh.. oke2, nak g tgok liverpool ngn chelsea membenam madrid n juve.. go g0 English Teams..!!

ADIL

Mr. Shcomey™ said...

thanks2~~ huhu

HEROICzero said...

Kepada kawan2, dijemput hadhir(ceewah) ke blog saya beramai2..

http://heroiczero.blogspot.com/

Adil

Mr. Shcomey™ said...

cess..promot kat blog aku lak.hampeh..hahaha

HEROICzero said...

adow pe salah nye..bantu membantu.. tolong menolong amalan kita.. bersatu teguh bercerai roboh.. berat dipikul ringan dijnjing.. ape ntah lg.. xde rotan akar pon berguna.. lalala

melon. said...

bro.
wa da wish.
wa tak lupa beb.
haha.
kalau lu kat sini wa da arrange telur ngan tepung da.
hahaha.