Sunday, November 16, 2008

bodoh!!

arghhhhh...aku tataw laa..makin ari,makin terok masalah aku..bertimpa2..aku kadang2 ase xtahan da dol...aku ase terok sgt ape yg aku alami ni...
org2 yg tertentu je taw ape masalah aku nie..ade yg ley tolong..ade yg xdapat tolong...aku pon xnk susah kan dorg..ade yg aku susahkan tu,sori sgt..
aku pon tataw cmne da nnt...lepas2 satu,satu jd...ble aku bace paper,time2 ni la dorg nk besar2 kan hal nie..
mcm aku bwk kete kat uniten la...ble time aku bwk jek,dan2 la dorg nk wat kuatkuasa ngn saman2 cmtu..adei..ape la naseb labu..
myb ni dari perbuatan salah aku sdri kot...myb mase silam tu akan effect mase depan...
so..sebenarnye..kte xpyh la nk pk kte bnasib baik kalo kte ade bt salah ngn Dia tp xdapat balasan..akan ade jgak..
pesanan ikhlas dari aku yg perangai serba serbi buruk..
sorry~

3 comments:

silence said...

sabar sabar..

RinG said...

uih, ape maslah ko wan? rilek2... ni la yg apek dan amoi kate 'karma'.. ko pecayekn karma? oh jangan.. percayakan qada' dan qadar.. cool geng

mat potpet said...

haha..ko mmg siot amirr..ade lah masalah sket..sket..tp berat..huhu