Wednesday, February 12, 2014

Tiga lagi.

Gua sekarang kerja sebagai engineer cum safety officer. Tapi gua tak puas.

Gua rasa gua engineer yang hampeh. Gua rasa gua safety officer yang pemalas.



Pui.

Hati dah tak ada kat company ni. Gua kagum dengan brader-brader yang dah berkhidmat 14 tahun dengan company ni. Gua tak sampai setahun dah rasa bosan.

Gua selalu fikir,

jalan gua pilih ni mungkin salah.

Gua iri dengan golongan yang bekerja mengikut minat. Berjaya pula tu. Misalnya pemain bola. Minat main bola, dan boleh kaya dengan bermain bola. Macam artis juga.

Jalan gua pilih ni mungkin salah.
..
..
Tapi gua fikir lagi,

kalau salah kenapa nak ikutkan salah. Lebih baik gua gunakan jalan ni sebaik mungkin.

Mungkin.

InsyaAllah. Tiga tahun lagi untuk mencapai kehidupan yang lebih baik.

2 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : melasian77cs@gmail.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)