Monday, March 28, 2011

Battle of Los Angeles lah sangat.

Baru-baru ni aku ada muat turun satu movie. Pehhh. Ada Battle of Los Angeles DVDrip.

Ni dah kira bagus! Advance betul. Biasa ada yg TS je. Muat turun punya muat turun, siap je terus aku mainkan.

teettttt!

Cam gampang. Rupanya yang version parody aka fake(bagi aku). Rating kat IMDB pon 2.1 je. Worst!

Cam sial. Patut la pelakon dia cam lain dari yang aku tengok kat trailer. Membazir masa je aku muat turun.

Sampahhhhhh!

4 comments:

Danial said...

Lanun Internet 1-0 Safwan

~~aKoO~~ said...

nsb la..saper sruh donlod..kn dh sia2..

HEROICzero said...

baik lu donlod porno. konpem2 porno.

RinG said...

ko kena banyakkan lagi ilmu donlod cter ni. noob sangat hehe