Thursday, December 9, 2010

Sikit-sikit je.

Hye.

Disebabkan gian nak menaip tapi tiada idea yang menarik, aku just nak tulis pasal apa jadi seminggu dua ni.

Busy meh. Ulang alik sana sini untuk settlekan masalah-masalah kat Uniten. Sebagai pelajar yang kurang cemerlang, awal2 sem camni memang menjadi minggu busy. Nak add drop, nak g jumpa lecturer, HOD serta akak-akak pendaftar yang kadang-kadang tak kurang kimak kereknya.

Tensen.

Petang-petang kena turun padang. Tahun ni team bola semangat. Siap rekrut player-player baru. Aku pulak sebagai player veteran berpengalaman, mestilah bimbing, maki dan tunjuk ajar player-player baru, muda dan bergetah ni. Busy meh.

*dua tonggak utama

Selain busy-busy dengan hal-hal universiti, hidup aku turut dibusykan dengan hal rumah sewa baru aku. Baru je tadi aku da settlekan kemas-kemasan(touch up) terakhir kat bilik aku. Kali ni dapat bilik sorang. Nice and more privacy. Boleh tidur bogel selesa sikit. Kan? Nasib baik housemate aku kasi almari lama dia dan meja dia, so, jimat dah kat situ. Cuma tambah beli almari, kipas (thanks Ayah), rak kecik dan lampu meja yang agak berahi untuk tidur. Comforter serta barang-barang kat katil, rembat je kat rumah kat Kuantan. Hehe.

Tapi satu je masalah bilik ni. Cahaya tak masuk bilik. Gelap je sepanjang masa kalau tak bukak lampu. Aku selalu perasan yang aku bangun subuh, padahal dah pukul 12 tengahari. Tertipu I ok. Memang tak terganggu la tidur aku. Em, masalah ke ni? Hehe.

Okay. Cukup la tu. Sikit ape kalau dah panjang camni. Ye dok? Tulis panjang-panjang pon karang cik Anis dengan cik heroiczero komen pasal topik lain jugak. Hehe.


14 comments:

HEROICzero said...

Ah? Watefak.

jap lg aku komen.

HEROICzero said...

agak terkedu bila baca perenggan akhir.

HEROICzero said...

mungkin kah nama aku ada ternyata?

HEROICzero said...

ada ternyata. keh3x

HEROICzero said...

bila klik, ya, itu nama aku sudah ada ternyata.

HEROICzero said...

apa maksud topik lain?

HEROICzero said...

mungkin ada pesanan atau apa2 hint yg kau nak sampaikan.

ala, macam freemason tuh.

orang melayu suka bende2 misteri alam macam uh.

HEROICzero said...

OMG! kau dah pakai ayat2 "meh"!

takde hal meh.

pakai jek.

cuma nampak.....keperempuanan. sikit lah.

HEROICzero said...

dan aku mahu komen sebenar nya.... selamat berpindah ke rumah baru dan semoga harungi semester yang baik dan indah. All the best!

gud luck bro.

HEROICzero said...

dengan itu,

sekian.














































































































































.END.

Anonymous said...

pelajar kurang pandai? betul! :P

weh..aku igt nk blaja blik ah...uniten..kau agak2 kau nk tego aku x kalau terserempak kt uniten? hahaha!

nand

Mr. Schomey™ said...

fucker!

Anis Azhani said...

setan -.-" !! aku cari manadia 'Post a comment'


wei, cambest ja lampu tuh. argh. nak jugak. oh, selamat tido bogel, ergh.

Mr. Schomey™ said...

nand: haha. aku tegur sekali ngn pow. kata duit gaji banyak. keh3..

anis: erghhh. thanks lampu. hehe