Friday, September 3, 2010

Teka Siapa Kembali?

Hye semua. Salam Ramadhan.

  • Hari ni aku kembali ke alam blogging. Ini atas faktor teruja Mr. Ring dah post ke seratus beliau. *clap2*
  • Ahh. Dah lama hilang. Aku yakin mesti ramai peminat tade orang kesah. Kan? Kan?
  • Update kehidupan aku, bulan puasa memang menguji tahap kerajinan aku. Memang fail. Asyik tidur. Nak study memang malas gila babeng.
  • Sekarang hati kembali di isi. Siapa-siapa terserempak dengan aku kat Shah Alam, bawak-bawak la bertegur.
  • Cuti akhir puasa dan raya dua minggu. Heavon.
  • Setakat ni, aku puasa penuh. Alhamdulillah. Tapi semua puasa kurus2. Terima kasih kepada awek2 g bazar pakai singlet+seluar pangkal peha. So sad :(
  • Pusat snuker rupa-rupanya port ponteng puasa yang sangat clear. Syaitan.
  • Bulan puasa kali ni, berat aku naik. Cam harammm.
  • Sekarang musim racist. Aku akan menjadi sangat racist kepada sesiapa yang racist. Sial la sape-sape yang nak pergunakan 1malaysia semata-mata nak deny hak melayu.
  • Aku tak paham kenapa aku nak buat point2 post ni. Haha~

Jumpa lagi next entry.

10 comments:

siggplus said...

ini pengaruh chedet ni, sebab tu kau buat point form

er, awek singlet bazaar mana?

Mr. Schomey™ said...

chedet tu peberet kot. wahaha

bazar bangi nampak nye bersaing kuat dengan bazar2 taman tun. keh3.

Tulip said...

selamat kembali..=D

Mr. Schomey™ said...

thanks. :P

MOFASAD said...

macam entri perempuan

Mr. Schomey™ said...

pompuan yang buat entri cam aku. wahaha

Anonymous said...

kalau usha awek dapat kuruskan perot xpa gak, neh takat puasa je kurus buatpa -.-" aihh

-A-

HEROICzero said...

jiwa sudah ok, blog akan update. keh3x

RinG said...

biase la wan, hidup ni ade naik surutnya, aku paham kenapa ko x blog sblom ni, dan aku paham kenapa ko stat blog balik. aku dah lalui dah zaman2 ko ni wan. all the best wan, may you happy all aloing

HEROICzero said...

ame oh ame...




























































haha!