Sunday, February 21, 2010

Been Tag

Sempena mengambil hati DeusXmachina, aku buat la tag kali ni. sebelum ni awek2 tag aku pon aku tak buat. haha

1 - Adakah anda rasa HOT?
Saya rasa saya hot. Hot apa, itu yang perlu dibincangkan ya. Hot Stuff? Hot Blood? Hot Temper? Hot And Spicy?

2 - Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!



3 - Cerita pasal gambar.
Ringkas dan bersahaja cerita pasal gambar ni. Free theme desktop.


4 - Bila kali terakhir anda makan pizza?
Makan dengan En. Heroic dengan En. Hifni. Tong2 je. Ingatkan ada orang nak belanja.

5 - Lagu terakhir anda dengar.

Kantoi - Zee Avi. Bosan.....
6 - Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni?

Dengar lagu dan ym dengan Cik Ruq.

7 - Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?

Wan, Fiq, Black, Macho, Maniam, Niger, Safee Sali, Mr.Shcomey, U, Awak, Kau, sayang, baby Brad Pitt


8 - Tag lagi 8 orang ....

En Heroic

En DeusXmachina

En Ring

Cik Fati

Cik Silence

Cik Nad

Cik Yan


9 - Siapakah orang no.1 kepada anda.
Bantal baring Member baik dari Langkawi. Sama2 fan man u. Dan yang penting, teman pillow talk.hehe


10 - Katakan sesuatu mengenai orang no.5
Chelsea Loser.

11 - No.3 ada hubungan dengan siapa?
Dengan amoi mana tah. Save kuat dia ni. Janji nak bawak jumpa awek dia minggu ke 2 tahun 2010. Sekarang dah bulan 2 wehhh..

12 - Bagaimana pula dengan no.4.

Dia jiwang suka komplen itu ini. Tapi sekarang dia kata dia Giant dalam doraemon tu. Dia yang kata la.

13 - Pesanan kepada orang no.6.
Dah kaya jual barang kat blog, belanja la aku..hehe


14 - Kata-kata cinta untuk orang no. 2.
I love hate miss whattt? u


15 - Adakah no.7 dan no.8 mempunyai persamaan?
Dua-dua wanita bertudung.


16 - Berikan 5 yg anda tau tentang org yg mengtag anda.

Penyokong Manchester United, Blogger yang keglemerannya macam artis, Duduk Shah Alam, Suka pakatan rakyat, Tengah mencari kerja tetap..hehe


S 5 perkara yg saya tau tentang cik ASMA..
a. Tak cun
b. Tak best
c. Siapa dia tak tahu
d. Cik Lelah?
e. Asma yang mana ni? aku sebut pasal asma2 yang aku tahu.


17 - persamaan antara KAMBING dan LEMBU
dua-dua suka doggy style.


18 - Perasaan anda melakukan perkara tag ni
Saya rasa mengantuk. Nak sambung tidur boleh?

19 - Adakah anda tahu si razman itu sengal.
Si Razman tu memang sengal. Selalu sangat jadi sengal. Sesuai sangat la dia masuk Raja Lawak dulu tu. Tapi atas pentas, dia sengal yang dia sorang je paham. Sengal betul! Kesimpulannya, aku tade pon member nama razman.


20 - GAY or LESBIAN
I suka perempuan yang perempuan je. Kalau gay tu, i bagi kat En Ring je la.

15 comments:

HEROICzero said...

teman pillow talk? wtf.. haha!

peh canggih laptop ko? 7 eh?

Mr. Shcomey™ said...

cmon la. dunia terkini sket weh..

deus X machina said...

asal ko tag aku balik
tak paham aku
lempang nak???

lagi 1 aku tak feymes pun
erk888

Mr. Shcomey™ said...

haha..sbb aku tak tahu nak tag sape.err talek ek? haha

femes dow. sket lagi boleh masuk paper Bacaria. ;p

silence musica said...

chelsea loser?? mengong!!

HEROICzero said...

memang loser. pon.

Mr. Shcomey™ said...

tahu tape..haha

RinG said...

oi oi oi, pesal aku gay weh? aku suci n normal! lgpon, amoi tu member kat kelate, xdapat la ko nak jumpe. haha. membe jela, tapi yg kat shalam ni nnti2 la aku usahakan.

HEROICzero said...

belah la ame.. nak tunggu ko adjust budak shah alam, aku adjust sendiri lg cepat.. haha! skrg tgh usaha nak official-kan jek.

*ame selooowww (slow)

Mr. Shcomey™ said...

perghh..gatal2 mber aku ni.aku jugak yang relek je single..aha

HEROICzero said...

weee~ gud progress skrg.. haha! =) love in the air~!!

RinG said...

adil makan sekor! datang shah alam xjemput aku pon.

HEROICzero said...

agak2 boleh mencarot x kt blog ko safwan... ame memang carik pasal neh. haha~

Mr. Shcomey™ said...

amir mmg camtu.gay! aha

Anonymous said...

wan, kini adil dah pandai makan sekor. hahaha, ko jgn tiru perangai dia ni tau, teruk

-ring-