Sunday, April 5, 2009

Patah hati..



siapa pernah patah hati? ahh..mesti ada kalau anda bukan seorang playboya..ok la..aku ngaku aku patah hati..kadang2 aku pk aku amat loser bab ni..cess..

ok..sebenarnya aku x terfikir langsung yang aku akan terjebak ngn benda super bodoh ini..dulu aku pk mane yang pergi,boley ganti baru cmtu jek..

rupa2 nya aku silap(heh)..ok2..sebenar nya aku dah sedar,kalau betol2 da tangkap cintan* dan lentok, susah nak lupa dan kusut masai kehidupan bila da kena..kalau kau da letak sume effort kau dekat si dia, memang susah nak lupa hasil penat lelah kau tuh..

ok..bila dah patah hati, kita akan pasti sure konfem rasa marah,xpuas hati, tertanya2, rase nak mengumpat, rase nak g belasah(violent tol) , tertunggu2 keajaiban cam orang bodoh piang, berdoa, insaf kejap, terfikir nak jadi gay..haha, gila, jadi hyper aktif, rase nak cari awek baru cpat2 tapi tade nafsu nak bercinta aiyo,demam, n macam2 lagi la..
ok..bila da patah hati,kawan2 la yang memain peranan penting..tapi seperti biasa,nasihat mereka akan simple dan amat men'down'kan anda..seperti "ko g je cari awek baru, ko xpayah la try2 lg, die da xnak,xpayah la terhegeh2"... tapi rakan2 xsalah..yang salahnya kita ni..betol la apa dorang cakap tuh..let it go..
ok..sempena perapuan kali ni, aku nak ucap banyak2 terimakasih kat dorang iaitu, acap, amal, iza clasmet SMART dlu, puteri, inn akin, jarir, adil, hifni, dan farah atas nasihat korang..huhu..
terimakasih kat awak sebab berjaya buat saya belajar sesuatu.
*bukan meggi cintan

18 comments:

HEROICzero said...

patah hati, belom lagi setakat ini.. wah ade gk nama aku..

*tringin dow nak taip panjang2 utk blog.. tp xtaw nak cakap ape.. xpe, len kali aku try..

n.zati.halim said...

adil, awk x membantu safwan arr. post ni dia patah hati. heh!

pergi mintak adil belanja ice cream. saya nak belanja, tp xde sen! hehehe.

HEROICzero said...

aku dah bantu duh.. bagi nasihat2 bernas.. hahaha.. bunga bukan sekuntum safwan.. tapi kalau kita nak bunga yang tu jugak macam mane?

memang la bunga banyak, tapi bunga yg 1 tu special..?

duh

Mr. Shcomey™ said...

haha adil..aku penah gune kot ayat bunga tu..mmg bunga yang kite nk xde,wat pe nk cari bunga len..bau xsame..heh..

ahh zati..awk kemut..setakat ice cream,ape la sgt..haha

RinG said...

pehal ku xtau pon ko patah hati? ape yang aku bole kate, kalo da sayang tu kejor la..

HEROICzero said...

btol, dapatkan bunga tu.. kejar yop, kejar...

tp x serik ke bai? lalala ~

n.zati.halim said...

safwan, kejar lar. itu yg terbaik. hendak seribu daya, kalau xnak sudah lar.


betul tu, bunga mmg byk tp satu bunga je selalunay special bagi setiap orang. apa2 pon, adil, sila belanjar safwan. makan ice cream boleh mengurangkan rasa patah hati (KOT. x jamin eyh.)

amir - nasihat awk mmg bernas. kalau nak, kejar sampai dapat, kejar je mcm mana pon. buat apa yang termampu. kalau x mampu, cuba mampu2 kannya. hehe

adil - nak serik amendenya? heh!

Mr. Shcomey™ said...

cess..tbalik2 plak..adehh..

HEROICzero said...

zaty, memang aku nk kejar.. tapi bunga dah terlepas.. abaikan.. hahaha..

duh ape korg mrepek lg neh.. bagi support kt safwan..

go g0 United!!

word veri : futioust (fast n furious?)

n.zati.halim said...

bunga mana weyh yg terlepas? kalau syarifah sofea, mmg xyah kejar lar adil. mmg akan terbang dgn tinggi dan tinggi.

safwan, di harapkan anda byk2 bersabar dgn kerenah adil yg xnak support ni.

ADIL, pergi belanja safwan ice cream skrg. hahaha

word veri: litiona . (latin +fiona?)

HEROICzero said...

bunga mekar, bunga dihati,
usah dikenang, telah pergi..

wa wa wa..

syarifah sofea mane larat duh nak terbang tinggi2.. berat kot?

zati, ckp jek lah ko nak eskrim.. dari td dok sebut jek?

word veri : ciatedgi (cinta datang dan pergi?)

Mr. Shcomey™ said...

sape syarifah sofea dow? haha..thanks ar bg nasihat..tp aku skang da gle insim sket..hahah

HEROICzero said...

uh gle babi ko x kenal syarifah sofea? best actress ever!

Zati, citer cket!

gile isim ke? bahaye dow..

Mr. Shcomey™ said...

haha..aku xingat name kot..

melon. said...

rilek bro.
nnti kte duduk dalam kereta tgk muvee haritu eh.
boleh lupa masalah.

Mr. Shcomey™ said...

movie mane lak melon oit...haha

n.zati.halim said...

safwan!! sharifah sofea xtau ke? minah tu punya body hot. hahaha
adil ni mmg pervert sikit bab2 mcm ni

HEROICzero said...

otak ko.. x pervert pon bole prasan la kot.. agak2 ah.. hahaha